Kuvausmeikki ja Kampaus Bridal ja huomenlahjakuvaukseen

Näin tehtiin kuvausmeikki  ja -kampaus by Nina/Ninka, videon kuvasi Toni, Mallina Maia Koo, musiikki Siikamäki &Kurki "Waiting for you"

 

 

Nämä kuvaukset järjestettiin bridal -teemalla joka hyvä vaihtoehto huomenlahja kuviin jos tuntuu että alusvaatekuvat ei itselle tunnu miellyttävältä tai miettii mitä käyttöä niille kuville oikein lopulta on. Tässä setissä teimme ensin tämän bridal -version ja lopuksi vielä varsinaiset huomanlahjakuvat alusvaatteilla ja hunnulla. Niitä kuvia en vielä ole käsitellyt ja ehkäpä sieltäkin muutama myöhemmin julkaistaan, katsotaan.. Tälläinen kuvausmalli sopii vaikkapa koevedoksen yhteyteen kun tehdään kokeilu hääpäivän kampauksesta ja meikistä. Bridal - kuvat ovat kiva muisto miehen lisäksi myös itselle jos pelkää että hääpäivänä kuvausta jännitää paljon tai siihen ei muuten ehdi varata niin paljoa aikaa että saisi kunnon morsian kuvia ja fiilistellä niitä rauhassa.