SMASH! syksy/talvi muotiTarkimmat ovatkin jo ehkä huomanneet, että hää-ja juhlatarvikkeiden ohella verkkokauppaamme www.ninka.fi on avattu oma osastonsa Muoti&Vaatteet. SMASH! Olen monia vuosia ollut Desiqual vaatemerkin fani mutta nyt olen löytänyt jotain vieläpä parempaa :) Smash on hyvin samantyyppinen vaatemerkki raikkaalla ideologialla ja ihanilla printeillä. On kiva kun on jotain hieman erilaista ja persoonallista päälle puettavaa. Sitäpaitsi Smash on laadukkaaksi merkiksi todella edullinen. Vaatteet ovat pääasiassa puuvillaa 95% useimpiin lisätty elastaania 5%. Kestävät pesua ja käyttöä ja ovat ah niin ihania! Henkilökohtaisesti Smash on ensimmäinen värikäs tuotemerkki jota suostun pukemaan päälleni. Kouluttaja ajoilta on jäänyt päälle pukeutuminen mustaan (se ei ollut ainoastaan dresscode vaan kampaamotyössä myös erittäin käytännöllistä, sillä mahdolliset väritahrat vaatteissa on helposti korjattavissa ;) Smash:n värikäs printti on useimmiten tummalla pohjalla joka tekee kokonaisuudesta ihastuttavan, dramaattisen, hauskan ja käytännöllisen.
SMASH filosofia on iloa, luovuutta, vapautta ja onnellisuutta. Se on elämäntyyli joka perustuu spontaanisuuteen ja positiiviseen henkeen.

Osa syksy/talvi mallistosta on jo saapunut. Lisää ihania SMASH uutuuksia saapuu jälleen taas lokakuussa. Suosittelemme :) tutustu myös facebooks -sivuihimme http://www.facebook.com/pages/Ninka/
Nina/Ninkamuoti