Ripsipidennys

ripsipidennyksen olen toteuttanut JB Lashes tuotteilla


Olen todella innostunut tekemään näitä ripsipidennyksiä. Vaikka työ on tarkkuutta vaativaa ja vie paljon aikaa, on lopputuloksen ihaileminen aina yhtä antoisaa! JB ripsikuituina käytetään synteettisiä, muhkeita mutta pehmeitä kuituja. Niillä saa toteutettua halutun mukaisia luonnollisia tai yliluonnollisa lopputuloksia, eli pituuksia ja kaarevuuksia löytyy erilaisia.

Luonnonripsien kasvusykli on 60-100 päivää ja ripsipidennyskuitu joka on liimattu luonnon ripseen putoaa luonnollisen ripsen mukana pois. Ripsien kasvu ja uusiutuminen on yksilöllistä ja usein ripsiä onkin eri kasvuvaiheessa. Tavallisin huoltoväli ripsipidennyksellä on 2-4 viikkoa.

On tärkeää hoitaa ripsipidennystä oikein; vältä öljypohjaisia meikinpoistoaineita, mekaanisia ripsentaivuttajia, älä hiero tai hankaa silmiä, vältä ripsien turhaa kastelemista ja koskettelemista. Jos haluat (yleensä ei kyllä tarvitse) käyttää ripsiväriä, niin käytä vain vesiliukoista erityisesti ripsipidennyksille tarkoitettua ripsiväriä.

ÄLÄ KASTELE ripsiä 24 tuntia laiton jälkeen! Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, uimista ja rusketushoitoja välittömästi ripsien laiton jälkeen. Pidä saunassa käynnit minimissään, koska alituinen kuuma höyry voi heikentää liimasidosta. Tule ripsien laittoon ilman ripsiväriä, puhtain ripsin, sillä ripsivärinpoistoaine saattaa tehdä liukkautta ripsen pintaan ja heikentää ripsipidennyskuidun pysyvyyttä. Putsaan ripset aina ennen laittoa erityisillä proteiininpoistolapuilla, koska on tärkeää ettei ripsissä ole mitään ennen pidennysten laittoa. Jotkut suosittelevat ripsien värjäämistä kestovärillä 2 vrk ennnen pidennystenlaittoa, ei siis samalla käynnillä. Olen tehnyt ripsipidennyksiä juuri värjättyihin ripsiin enkä ole huomannut sen erityisesti heikentävän ripsien kestoa. Nyt uusilla JB ripsillä en ole enää värjäyksiä edes tehnyt, koska nämä ripset ovat hieman tummemmat, paksummat ja kiiltävämmät kuin aikaisemmin käyttämäni.

Ripsienpidennysten laittaminen on kivutonta ja rentouttavaa, laittoon menee aikaa noin 2 tuntia, huoltoon 1 tunti. Ripset kiinnitetään yksitellen luonnonripseen ja liimattavien ripsien määrä on yksilöllistä. Yleensä ripsiä laitetaan 80-90 kuitua per silmä. Kun et enää halua uusia ripsipidennyksiä kestää noin 2 kk että ripset ns. kasvavat ulos tai voit poistattaa ripsipidennyksen ammattilaisella. Älä poista ripsipidennyksiä itse!