Hääkampaus ja meikki


Viikonloppuna tekemäni hääkampaus jossa osa hiuksista on kiinni rennoilla luupeilla jotka jatkuvat alas kauniisti laskeutuvina kiharoina.

Pohjatuotteena on käytetty voimakas muotovaahto ja kampausneste (siitäkin huolimatta kostea ilma saattaa suoristaa kiharaa, joten kannattaa jättää kiharammaksi kuin oli tarkoitus. Vaihtoehtoisesti voit kiinnittää auki jäävät hiukset kevyesti sormikiharoiksi hengettömillä pinneillä jotka otetaan vasta ihan juhlana alkaessa pois). Paljon hiuslakkaa ja vielä kerran hiuslakkaa.Tummassa hiuksessa painopiste ja muoto erottuvat selkeämmin kuin pienet yksityiskohdat luupeissa tai kiharassa, joten panosta suuriin linjoihin.
Aina välillä on hyvä ottaa pari askelta taaksepäin ja tarkistella kampausta kauempaa, sillä läheltä työskennellessä ei näe muotoa kovin hyvin. 


Meikissä panostettiin silmiin joissa haettiin
smokey eyes efektiä tyyliin "a little more" kuten oheisessa Linda Masonin
(MakeUp the art of beauty) kuvissa kivasti näytetään nuo tekniikoiden erot.


Smokey eyes on paras toteuttaa mattaluomiväreillä ja käyttää helmiäistä vasta viimeistelyyn.
Yleensä käytetään matta mustaa, ruskeaa tai harmaata, mutta smokey eyes on todella kaunis myös toteutettuna violetilla, sinisellä tai vihreällä luomivärillä!

Ensimmäisessä mallissa simply and soft on käytetty vain yhtä väriä ja tummuutta, toisessa "a little more" käytetään kahta medium tummuista luomiväriä.
Häämeikissä emme käyttäneet mustaa luomiväriä ja muutenkin vältetään kaikkea mikä tekee vaikutelmasta liian kovan. Toteutin silmämeikin harmaan eri sävyillä ja pohjustin luomen valkoisella. Rajaukset tosin olivat mustat ja se oli oikein hyvä ratkaisu intensiteetin lisäämiseksi.

Kokonaisuus oli onnistunut, tuore rouva kaunis ja tyytyväinen ja juhlat kuulemani mukaan menivät oikein hyvin. Lämpimät onnittelut vielä hääparille :)