Pikkujoulumeikki Marilynin tyyliin


Marilyn meikki tekee silmistä ja huulista dramaattisen näyttävät ja viettelevät.
Valitse silmien alle peiteväri, noin astetta vaaleampi sävy jota yleensä käytät, häivytä sillä tummat silmänaluset ja pohjausta luomet huolellisesti tarkoitukseen sopivalla tuotteella. 

Muotoile kulmakarvat ja värjää ne luomivärillä tai pehmeällä kulmakynällä väriltään ruskea tai ruskean harmaa. Kulmakarvojen tavoiteltu muoto on linnunsiipimäinen. 

Rajaa silmät luomen sisäpuolelta valkoisella rajauskynällä. Kynän tulee olla tarkoitukseen sopivan pehmeä ja voit "tylsyttää" sitä hieman kämmenellä. Valkoinen rajaus luomen sisäpuolella tekee silmän kirkkaammat ja valkoisemmat...

Piirrä luomivako esiin pehmeällä beigenruskealla sävyllä ja häivytä kevyesti. Älä käytä liikaa luomiväriä tähän sillä tarkoitus on luoda vain kevyt varjo joka piirtää silmän paremmin esille. Liikkuvalle luomelle käytä voimakkaan helmiäinen valkoinen sävy joka häivytetään kulmaluulle asti.

Käytä savuisen harmaata tai mustaa rajauskynää jolla piirrät yhtäjaksoisen rajauksen yläluomeelle niin lähelle ripsientyveä kuin mahdollista niin ettei näkyvää rajaa kynärajauksen ja ripsien välissä näe. Älä kuitenkaan häivytä rajaa liikaa tai liian isoilla työvälineillä vaan rajauksen tulee luoda vaikutelma että ripset ovat todella tuuheat. Ylärajaus on hieman silmän yli nouseva ja luo kissamaisen vaikutelman.

Taivuta ripset ja käytä paljon mustaa mascaraa. Irtoripsitupsut ulkonurkkaan sopivat myös hyvin!

Poskipunan tulee olla pinkkiin vivahtava, ei persikkainen vaan kylmä sävy ja samaa sävyä voidaan käyttää kevyesti myös hiusrajalla. Muista kauneuspilkku! sopivaan kohtaan nenän ja huulien välimaastoon ruskealla rajauskynällä joka on pehmeä ja tylsytetty piirrä kauneuspilkku.

Rajaa huulet voimakkaan punaisella rajauskynällä. Pehmennä rajaus ja käytä huulipunasivellintä ja voimakkaan kylmän punaista huulipunaa (toimii pinkin poskipunan kanssa,jos poskipuna on oranssiin vivahtava niin myös huulipunan kannattaa olla lämmin punainen, tämä sopii hyvin esimerkiksi bruneteille ja kuparinpuna -hiuksisille)  huulten sävyttämiseen. Viettelevän lookin viimeistelemiseksi käytä erittäin voimakkaasti kiiltävää ja hyvin kestävää huulikiiltoa.

Ihanaa pikkujoulun aikaa!

Nina/Ninkameikkaus, silmämeikki