Hiuskorukampa
Hiuskoru kammalla on helppo asettaa mihin tahansa kampauksen kohtaan antamaan kampaukselle tasapainoa tai lisäämään muodikasta toispuoleista vaikutelmaa. Se toimii katseenvangitsijana ja mielenkiintoisena yksityiskohtana. Hiuskorukampa, riippuen kamman materiaalista ja painosta, yleensä vaatii että ainakin osa hiuksia kampauksessa on kiinni.

Hiuskorukampaa voi käyttää myös joissain lyhyissä hiuksissa, mutta kannattaa tehdä hyvä tupeeraus pohjalle ja varmistaa kamman kiinnitys muutamalla hiuspinnillä.

 Tässä tekemäni hiuskorukampa jossa käytetty mauven värisiä makeanveden helmiä sekä soikeita ja hieman litteän mallisia cremen värisiä makeanveden helmia. Swarovski strasseja sekä lilan värisiä helmiä.

Hiuskorukampa voi olla myös käytetty kampauksen taakse kivana yksityiskohtana tai kiharakampauksessa hieman pitämään kampausta ryhdissä ja kasassa (erittäin hyvä myös tuulisen sään apuväline). Hiuskorukammassa voidaan käyttää samoja materiaaleja kuin hää- ja juhlapuvussa tai samoja värejä kuin hääkimpussa tai meikissä. Vain mielikuvitus on rajana.
Tutustu hiuskorukampa valikoimaamme
Etkö ole löytänyt mieleistäsi hiuskorua valikoimistamme? Haluatko uniikin hiuskorun? ota yhteyttä!