Ihana messuviikonloppua takana!


Aivan mahtavat Häämessut oli viikonloppuna Helsingin Wanhassa Satamassa.

Tapasin paljon ihania ihmisiä ja nautin kun pääsin valitsemaan hiuskoruja ja koruja erilaisiin tyyleihin ja kampauksiin. Siis tekemään sitä mitä rakastan kampaamisen ja meikkaamisen lisäksi. Verkkokaupassa konsultoiti tapahtuu useimmiten puhelimitse tai sähköpostilla, joten messut olivat loistava tapa päästä tapaamaan asiakkaita, kuulemaan tuotetoiveita ja tarpeita sekä jakamaan vinkkejä kampauskorujen käytöstä erilaisissa kampauksissa ja meikkaamisessa.  Koruvalikoimahan on todella laaja ja vaihtoehtoja paljon. Ninkassa työskentelemmekin jatkuvasti sen eteen että kaupassamme on ainoastaan rajattu määrä ja sellaisia tuotteita joita ei välttämättä muualta saa, sillä haluamme tarjota ainutlaatuisia tuotteita. Tämän lisäksi kasvatamme tulevaisuudessa uniikkikorujemme valikoimaa, jotta voimme tarjota todella persoonallisia ja uniikkeja vaihtoehtoja.

Meissuilla ihaninta oli nähdä onnellisia morsiamia ja innostuneita kaasoja suunnittelujen äärellä. Onko kampauskoru paras vaihtoehto vai sittenkin tiara? tuleeko huntu vai kenties moderni birdcage? Suunnittelu on niin kivaa! Jotkut korut ja tyylit olivat niin kantajansa näköisiä ettei voinut kuin onnitella loistavasta valinnasta ja toivoa että joskus näkisi kuvan valmiista kokonaisuudesta. Siispä jos Sinulla on juhlassasi joku meidän koruistamme niin olemme todella iloisia kuvasta jos saisimme sellaisen asiakaspalvelumme sähköpostiin :)


 Messuosastollamme oli paljon tapahtumaa, sillä samalta osastolta löytyi myös Johanna Hietanen photography kuvia ja Pukunin Saaran upeat puvut.

Osastomme arvonta oli todella suosittu ja palkinnot on nyt arvottu
Arvonnan HIUSKORU palkinnon voitti
Sini K. Kirkkonummelta. 
Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille!

Mukavaa viikkoa kaikille :)

Nina/Ninkahääasusteet, häät