Hiuskoruja
Tänään koemeikissa ja kampauksessa oli aivan ihana morsian. Huomasin olevani kerrassaan loistavalla tuulella vielä kotiin ajellessani, vesisateesta huolimatta. Koevedoksen tärkeimpiä tarkoituksia on oppia tuntemaan asiakkaan persoonaa jotta osaa toteuttaa hänelle sopivan tyylin. Hyvä on myös tutustua asiakkaan mieltymyksiin ja pukuun sekä mahdollisesti myös koruihin ennen koevedosta vaikkapa kuvien välityksellä. Kampaaja voi saada inspiraation teemaväreistä, puvun yksityiskohdista, hiuskoristeesta tai hääkimpusta, joten on tärkeä jakaa nämä yksityiskohdat hänen kanssaan.Nämä uusimmat hiuskorut tulevat viimeistelyä jälkeen kauppaan tuota pikaa.
Uudet laukut saapuivat tänään ja näyttävät niiiin hyvältä! Kun vaan ehtisi ne pian päivittämään, toivottavasti viikonloppuun mennessä.

Huomenna ohjelmassa hiustenpidennystä, kolmella värillä tälläkertaa ja värit pitäisi asetella niin että ovat kampauksellisesti kaikkein mielenkiintoisimmat ja näyttävimmät lopputuloksen kannalta. Haastetta hommaan luo värien iso kontrasti sillä tummin on musta ja vaalein 8 astetta vaaleampi kupari, kolmas nelosen tummuinen lämmin ruskea. Kampauksen tulee toimia painopiste ylhäällä sekä alhaalla ja auki pidettäessä näyttää luonnolliselta. No siitä tulee kivaa :)

Mukavaa loppuviikkoa!