Hiuskukkia


Pidän siitä ajatuksesta että koru on uniikki ja ainutlaatuinen yksilönsä, kuten kantajansakin.
Ja että se on suomalaista työtä rakkaudella tehtynä.
Yritän mahdollisuuksien mukaan valmistaa hiuskoruja sekä toiveesta että valmiiksi varastoon, niin että yhtä mallia on yleensä vain yksi kappale.

Tämä hiuskukka on siinä mielessä poikkeus että niitä on kaksi, vaikka eivät ihan identtisiä olekaan.
Ne on suunniteltu kampaukseen johon tulee romanttista isohkoa kiharaa joka on rennosti nosteltu löysähkölle nutturalle. Kukat tulevat kampauksen sivulle ja niiden kanssa voi käyttää birdcage huntua.
Voih, pääsisinpä jo toteuttamaan tätä kokonaisuutta, mutta pitää malttaa vielä ensi viikonloppuun!

 

Inspiraatio näihin hiuskoruihin ja kampaukseen lähti näistä kuvistaTänään kävi myös ihana morsian mukavan kaasonsa kanssa kokeilemassa tiaroita.
Oli ihana kokeilla äärilinjat hänen kampauksestaan ja etsiä siihen sopiva hiuskoriste.
Puku ja teema vaikuttivat aivan upeilta ja löysimmekin niihin todella hyvin sopivan tiaran. 
Toivon niin että näen vielä kuvan kokonaisuudesta, siitä tulee hieno.

Oli mahtava osallistua tähän suunnitteluun ja palvella myös niin että tuotteisiin pääsee tutustumaan heti, syntyi päätös toimiston muuttamisesta tilaksi jossa tuotteisiin voi myös tutustua.
Eli tulemme lisäämään verkkokaupan toimitusvaihtoehdoksi myös nouto ja ajanvarauksella toivotamme asiakkaamme tervetulleeksi myös paikanpäälle.Ja seuraavaksi: paperikukkia strasseilla :)
harjoitus nro 3, kaksi ensimmäistä versiota eivät todellakaan onnistuneet niinkuin olin kuvitellut, mutta tämä visio on vaan pakko toteuttaa!