Kuvausjärjestelyjä

Jee, uudet kuvaukset lähestyvät ja tässä mietin kampauksia ja meikkejä yms. käytännön järjestelyjä.
Kuvausjärjestelyistä tulee aina mieleen nämä kuvaukset joista muistan ettei ole kovin helppoa saada kolmea liikkuvaa kohdetta samaan kuvaan. No ei me lopulta saatukaan mutta kivaa oli :)Ongelma tuossa kampausten miettimisessä ei niinkään ole se ettenkö tietäisi mitä haluan tehdä, vaan että haluan tehdä liikaa. Selaan kampauskirjoja "tää on hieno" ja "hei, tääkin on hieno" "ton haluisin tehdä!" "onko tää samantyylinen kuin viimeksi tein" jne. Ja jos vielä aamulla oli selkeä visio niin pikkuhiljaa niintä visioita onkin viis. Tarvitsen siis enemmän malleja ja enemmän aikaa tai sitten vaan enemmän ryhtiä valita yksi (tai kaks!) ja pysyä päätöksessäni.

Muistan hyvin kuinka hankala oli päättää kampaus omiin häihin. Ne teistä jotka miettivät hääkampausta ehkä tietävätkin tuon tunteen "tääKIN on hieno".
No ammattitaitoinen kampaaja katsoo kasvojen luuston, värit, vartalon mallin ja puvun kokonaisuuden ja yksityiskohdat sekä kokoaa niistä Sinulle sopivan kokonaisuuden joten homman voi oikeastaan jättää hänen huolekseen. Se on meidän kampaajien tehtävä. Oikeastaan on vain etu jos morsiamella on näyttää montakin erilaista kampauskuvaa. Usein asiakkaat ihmettelevät miten voivat pitää niin eri tyylisistä kampauksista, mutta kun niitä lähtee tarkemmin "purkamaan" usein löytyy useasta kuvasta samoja elemettejä jotka ovat ne viehättävät. Tärkeää on kertoa kampaajalle mikä kuvan kampauksessa ihastuttaa tai mistä ei missään nimessä pidä.
Näistä se kampauksen rakentaminen sitten lähtee.


 Nina/Ninkakampaukset