Täyteläiset huulet

kuva realbeauty.com


Vinkkejä huulimeikkiin jotta huulet näyttävät upean täyteläisiltä.

1. Aikuisen naisen meikissä pohjusta huulet siihen tarkoitetulla tuotteella. Tämä on tärkeää jos huulten ympärillä on juonteita pohjustus siloittaa ne jolloin huulipuna ei pakkaudu juonteisiin. Vaikka juonteita ei olisikaan pohjustus auttaa huulipunaa kiinnittymään ja mahdollistaa rajauksen huulten yli. Pohjustus peittää huulten oman rajan jolloin ylirajatut huulet näyttävät siistiltä. Pohjustus voidaan tehdä siihen tarkoitetulla erikoistuotteella tai peitevärillä.
Huulten pohjustus myös neutraloi huulten omaa väriä ja tekee huulipunan sävystä puhtaamman värisen.

2. Rajaa huulet huolellisesti luonnollisen rajan mukaan tai hieman yli. Älä liioittele, se huomataan. Aloita rajaaminen amorinkaaren molempiin suuntiin keveyllä kädellä pientä katkoviivaa piirtäen ja lopuksi pehmennä raja yhteen kynällä tai huulipunasiveltimällä. Huulimeikin keston varmistamiseksi voit käyttää rajauskynää myös huulille, se kiinnittää punan.

3. Vaaleat sävyt tuovat esiin ja suurentavat, tummat häivyttävät ja pienentävät. Helmiäispunat tekevät täyteläisemmän näköiseksi kuin mattapunat. Myös huulikiillot tekevät huulista suuremman näköiset. Käyttäessäsi tummaa huulipunaa, levitä huulten keskikohtaan vaaleampaa väriä, jotta vaikutelma on täyteläinen.

4. Muista levittää huulipuna huolellisesti myös sisänurkkaan. Painele ylimääräinen puna paperille ja punaa huulet uudelleen. Lisää alahuulen keskiosaan vielä hieman kiiltoa. Ylähuulen amorinkaaren päälle voit käyttää valokynää joka myös antaa huuliin täyteläisemmän vaikutelman.

5. Ylläolevat vinkit toimivat varmasti, mutta jos haluat jotain enemmän markkinoilla on myös huulia turvottavia huulikiiltoja ja punia. Osalla toimii osalla ei. E-vitamiini raaka-aineena saa huulet kihelmöimään hieman ja turvottaa huulia, hetkeksi.

6. Muista huulirasva näillä pakkasilla. Kosteuta huulia kesäisin ja talvisin, levitä silmänympärysvoidetta myös huulten ympärille iltaruutiinina.Nina/Ninkahäämeikki, meikkaus