Tulipunaiset huulet

ehkä upeimmat huulet ever: Angelina Jolie


Tumma täyteläinen ja kirkas punainen on huulimeikin klassikko. Se voi täydentää tyylin kertaheitolla kympiksi tai näyttää kerrassaan tyylittömältä. Ehkä mikään muu meikkityyli/väri ei vaadi niin paljon itsevarmuutta ja yhtälailla anna kantajalleen sitä. Mielestäni se on punaisten huulten kiehtovin ominaisuus.  Seuraavassa vinkkejä punaiseen huulimeikkiin.

Aloita pohjustamalla huulet huolellisesti. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin peiteväri, sillä samalla se tasoittaa huulten ja ihon värin sekä takaa punan keston. Rajaa huulet huolellisesti kevyellä kädellä noudattaen omaa luonnollista huulten rajaa. Käytä rajaukseen neutraalin väristä rajauskynää! Kirkkaan punainen rajauskynä saa huulimeikin näyttämään helposti liian työstetyltä, mutta ei sekään väärin ole. Käytännössä tuo neutraali väri kuitenkin antaa voimakkaalle punalle pehmeämmän kokonaisvaikutelman.

tekemäni kuvausmeikki vuodelta kukkaruukku, jossa korostettiin huulia
punainen huulipuna näyttää niin hyvältä punaisten hiusten kanssa!


Valitse huulipunaksi koostumukseltaan voidemainen puna, sillä saat täyteläisemmän näköisen lopputuloksen. Matta huulipuna ei käy, vaikutelma on liian lattea ja "tympeä" näin voimakkaassa värissä, huulikiiltopohjainen on vähän liian "tahmea hollywood".
Punaisen täydellisistä sävyistä keltapohjaiselle iholle kannattaa valita hieman oranssipohjainen punainen. Muut voivat käyttää sinipohjaista punaista, joka on se klassinen punainen.

Juhlameikissä voi korostaa sekä huulia ja silmiä, mutta tulipunaiset huulet näyttävät parhaimmilta kun muu meikki on hillitty. Panosta siis tämän punan kanssa silmien rajauksiin ja ripsiväriin, mutta käytä muu silmämeikki neutraalina.

Punaiset huulet ovat tehneet tunnetuksi mm. Eva Peron ja Marilyn Monroen tyyleissään (tämän meikin  ohjeet löytyvät täältä tunnisteella "meikkaus" tai "silmämeikki")

Dita von Teese on toiminut muodin muusana ja hänen tavaramerkkejään ovat mustat hiukset ja tulipunaiset huulet.
Ihanan (tuhmaa)lumikkia!

 Täydellisen punaisilla huulilla voit olla varma että sinut huomataan!
Ei muuta kuin räväyttämään sitten.