Hääkampauksia lyhyemmälle hiukselle


Kihara on lyhyehkön hiuksen klassikkokampaus, mutta kiharan ei tarvitse olla tiukkaa ja tupeerattua...

kuva lovehair.co.uk
...vaan se voi olla vaikkapa latvaosassa jolloin vaikutelma on nuorekas, trendikäs ja mielenkiintoinen. 

lovehair.co.uk


Isot hiuskorut sopivat hyvin myös lyhyen ja ns. polkkapituisen hiuksen kampaukseen.
Mitä isompi hiuskoru, sen hallitsevampi se on kampauksessa. Hyödynnä toispuoleisuutta ja suoran ja kiharan hiuksen vaihtelua luodaksesi mielenkiintoisa kontrasteja kampaukseen. Voit letittää tai nyörittää osan hiuksista saadaksesi lisää yksityiskohtaa vaikka hiuspituutta ei niin paljoa olekaan.


Kampaamalla hiuksen toispuoleisesti ja käyttämällä vastapuolella isoja hiuskoruja kuten tässä kukkia, saadaan helposti pitkän tukan kampauksen vaikutelmaa myös lyhyempään hiukseen.



Pitkän tukan vaikutelmaa saa puolipitkän hiukseen tupeeraamalla ja kääntämällä latvat ylöspäin kiinni. Rento ja "valuva" etuosa antaa myös vaikutelmaa runsaudesta ja liikkeestä. Tämä on nätti ja sopii rennolle morsiamelle.


Rullapohjan ja aukikampauksen jälkeen esiin kammatut yksityiskohdat tekevät muodon ja liikettä lyhyehkössä tukassa. Hiuskorukammat käyvät myös lyhyemmälle hiukselle kun pohjalla on tupeerausta.


Ja loppuun vielä: hiphei, minun työt päättyivät tältä viikonlopulta ja kohta lösähdän soffaperunaksi leffan ääreen :) Kiitollisena ja iloisena siitä että jälleen kaksi asiakkaista ovat jonkin ajan poissaolon jälkeen jaksaneet tulla luokseni toiselta paikkakunnalta (jossa siis ennen työskentelin). Se lienee yksi parhaista asiakaspalautteista, tyytyväisen asiakkaan lisäksi. Olen onnellinen.

Ihanaa alkavaa viikkoa!