Kevät on uudistumisen aikaa, eikös vaan.
Sain muutamia hyviä vinkkejä ja täytyy kyllä sanoa että tämä blogin uusi ilme, vaikkakin se vielä hakee hieman muotoaan, on ehdottomasti raikkaampi ja käyttäjäystävällisempi, eli kiitos vinkeistä, arvostan!

Tässä muutamia kuvia joissa näkyy tekemiäni hiuskoruja kampauksessa. Kuvat on siis otettu maaliskuun pukukuvauksista jossa upeat Pukunin puvut ja kuvaus on Johanna Hietanen photography käsialaa. Mallina Tutta Modelpointista. Kampaukset, meikit ja korut meiltä Ninkasta.Tämä kukkapanta on yhdistelmä kauniita strasseja, swarovskikristalleja ja makeanveden helmiä. Tilaustyönä toteutettava koru on yhtäaikaa näyttävä ja siro sekä sopii monen tyyliseen kampaukseen sekä pitkälle että lyhyellä hiukselle.Alla oleva helmipanta on yksi suosikeistani! Ehkä johtuen siitä että valmistin sitä pitkään ja hartaasti ennenkuin saavutin halutun muodon pannassa, joka on siis napakka, mutta ilmava ja keskelle hieman levenevä.  Mutta antoisaa oli ja mikä parasta; tämä toimii sekä pantana että tiarana. Ja kuten alemmassa kuvassa näkyy, toimii hyvin myös hunnun kanssa.
Tästä alla olevasta hiuskorusta ei vielä ole varsinaista tuotekuvaa, mutta tulossa pian. Tämä on tilaustöitäni ja valmistettu silkkinauhaan. Tässä nauhat on jätetty pitkäksi, mutta ne voidaan myös lyhentää tai piilottaa kampauksen sisälle. Korussa on käytetty isoja strasseja joten painoa sillä on jonkin verran (ei painava, mutta ei esim sovi lyhyeen kampaukseen kovin hyvin, riippuen tietysti pohjatyöstä yms. kiinnityksistä) Esim. kuvan nutturakampaus on ihanteellinen kampaus tälläiselle korulle jossa on silkkinauhapohja.