Morsianilta Helsingissä

Eilinen ilta oli hieno.
Olen vieläkin energiaa täynnä kaikista upeista kuulemistani suunnitelmista ja tapaamistani ihanista ihmisistä. Oli kiva olla mukana tapahtumassa, jonka olivat kehittäneet ja kutsuneet koolle blogittaret Kitty, Aurinkoprinsessa ja Picata. Heidän blogeistaan voi varmasti lukea tapahtumasta myöhemmin vielä kunhan Mikael Halmeenmäen kuvat illasta saapuvat. Mutta antaa Mikaelin työskennellä rauhassa, tässä etukäteen muutamia illan hetkiä meidän näkökulmastamme tarkisteltuna.

Tapahtumapaikkana toimi Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitseva Hair & Face Stockholm jonka palvelukonseptiin kuuluu mm. hyvän palvelukokemuksen luominen ja se varmasti toteutuu siellä. Henkilökunta oli nimittäin aivan upeaa, reipasta, ammattitaitoista ja puiteet modernit ja hienot.
Saavuimme siskon kanssa paikanpäälle hyvissä ajoin, sillä itselläni oli jännitystä tekniikan toimivuudesta (miksi tietokone uhkaa hajota juuri silloin kun sitä ei todellakaan toivoisi!?! ja alan epäillä että minulla on todella huono karma näiden kannettavien tietokoneiden kanssa, argh).
Kaikki kuitenkin onneksi toimi juuri niinkuin pitikin.

Hiuskorut ja korut eilisessä tapahtumassa

Pääsimme siis hyvissä ajoin järjestämään paikkoja. Esillepanoon oli hyvät tilat ja olisinpa ottanut standeja mukaan mutta päätin matkustaa kevyesti ja mukaan otin vain makupaloja hiuskoru ja koru valikoimistamme sekä muutamia sukkanauhoja.Ilta oli saavuttanut suuren suosion sillä paikka oli aivan täynnä, hienoa!
Lyhyiden esittelyjen jälkeen pääsimme antamaan henkilökohtaista palvelua hiuskorujen ja korujen valinnassa. Oli upeaa nähdä ja kuulla kaikkia suunnitelmia ja tavata innostuneita morsiamia. Jotkut hiuskorut olivat niin kantajansa näköisiä että olisin voinut hihkua riemusta niin hyvin ne sopivat. Esimerkiksi valkoinen näyttävä sulkakoru tummassa runsaassa hiuksessa, hopeinen panta voimakkaan kuparissa hiuksessa näytti todella hyvältä sekä herkkä romanttinen hiuskoru jossa pitsikoristeet ja näyttävät strassit sopivat morsiamen tyyliin todella hyvin, vain muutamia mainitakseni.
Mieleen jäi mm. morsiamen kuva upeasta 50-luvun tyylisestä puvusta johon mielelläni suunnittelisin hiuskoristeen sekä paljon paljon muita upeita tyylejä.

Mikäli et ehtinyt saamaan palvelua paikan päällä tai en ihan tavoittanut toiveita ilman kuvaa niin lähetä ihmeessä kuva puvusta yms. sähköpostilla  ja toiveet, voimme auttaa valinnoissa. Palvelemme mielellämme!

siskon (pika)kampaus sivulta ja takaa


Morsianten hiusiltaan upeat puitteet tarjosi Hair&face Stockholm
ja heiltä kuulimme myös uusimmat hääkampaustrendit
Kiitos kaikille  Morsianten hiusiltaan osallistuneille!

Erityiskiitos tapahtuman järjestäjille, tämä oli todella hyvä idea ja mielestäni monipuolinen kokonaisuus jossa kiinnostuneet saivat paljon tietoa hääkampauksista, meikeistä, hiustenhoidosta ja hääkuvauksesta. Toivottavasti ilta vastasi toiveita.
Otamme mielellämme palautetta vastaan, kiitos.

Mukavaa viikonloppua :)