Uutta väriä


Uutta ilmettä hiustenpidennykseen saatiin jättämällä mustat osiot kokonaan pois ja laittamalla
ruskeat (4-0) ja vaaleat kuparit liukuvärjäyksen omaisesti. Asiakkaan omiin hiuksiin värjättiin mustia ja vaalean kuparin värisiä raitoja. Edellisen version voipi kurkata täältä. Muutos on huomattava ja mustat osiot voi käyttää myöhemmin taas uudelleen. Hurraa teippipidennys!


Eilen tekemäni värjäys ja raidat. Tätä väriä muistan aina ääneen ihastella sillä asiakkaani oma punasävy tuo väriin aivan ainutlaatuisen vivahteen. Käytetty resepti Sim väreillä 8-0 (1/2) + 8-74 + 8-3 ja 3% hapete. Asiakkaan oma väri 7-0 ja vaalenee hyvin 3% hapetteella. Lisäksi vaaleita raitoja tehty vaalennusjauheella ja 3% hapetteella. Harvoin muuten käytän mitään voimakkaampaan hapetetta vaalennusaineen kanssa vaan mielummin pidennän vaikutusaikaa ja huolehdin että massa ei kuivu. Siitäkin syystä olen tykännyt Simin nestemäisestä hapetteesta että se ei kuivu. Taidan olla vähän arka noiden voimakkaiden hapetteiden kanssa, mutta parempi se kuin rikkinäinen hiuspohja tai kemiallisesta rasituksesta katkennut hius.

Mitäs muuta uutta viime päivinä...
Keväiset ja lämpimät säät ovat innostaneet ulkoilemaan joten jää tämä bloggaileminen hieman vähemmälle :/
Valoisat illat valvottavat pientä miestä joten turha kuvitella saavansa illastakaan mitään aikaan.  Pari uutta projektia kutkuttelevat ja jännittävät sekä ennenkaikkea innostavat taas niin ettei millään malttaisi odottaa! niistä sitten lisää myöhemmin :)

Mukavaa loppuviikkoa!
Toivottavasti viikonloppuna on hyvä keli niin saadaan grillauskausi avattua.