Kysymyksiä hääsuunnittelijalle - esittelyssä Lumihopea

Tanja Hakala toimii Lumihopean hääsuunnittelijana
Hei Tanja

Mikä on Lumihopea ja miten päädyit alalle?
Lumihopea on hääsuunnitteluritykseni joka myös vuokraa somisteita ja asusteita. Päädyin alalle rohkeuden ja unelmien siivittelemänä. Jo siskon häitä kaasoillessa kesällä 2009 heräsi innostus häihin. Omia talvihäitämme suunnittelinkin innolla kuluvan vuoden tammikuulle. Olen aina pitänyt juhlien järjestämisestä ja päätin, että nyt on aika kokeilla tätä myös ihan virallisesti.


Mitä palveluja yrityksesi tarjoaa?
Aivan mitä tahansa suunnittelun kentältä. Voin vain kilpailuttaa esimerkiksi pitopalvelun tai suunnitella häät kokonaan yhdessä parin kanssa. Tällä hetkellä työstän häitä ensi kesälle. Porilaiselle pariskunnalle kilpailutan palvelujen tarjoajia ja loihdin upean karkkibuffetin alusta loppuun.


Miksi ja milloin kannattaa kääntyä hääsuunnittelijan puoleen?
Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä vaikka hääsuunnittelija on ammattilainen ei hänkään pysty ihmeisiin jos aikaa on liian vähän käytettävissä. Jos haluaa säästää omaa aikaa ja hermojakin jossain tapauksessa, on kiva kun voi delegoida suoraan suunnittelijalle kaiken.


Minkälaisia häätrendejä on nyt nähtävissä?
Yksityiskohtiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota, mietitään millainen vieraskirja tai miten persoonallinen kakku saataisiin aikaan. Ollaan tarkkoja, mutta osataan silti nauttia tunnelmasta ja suunnitteluajasta. Trendikästä on aina ollut järjestää persoonalliset häät ja moni toteaa haluavansa omaan juhlaan jotain uutta ja erilaista. Se on suunnittelutyön haastavin mutta toisaalta taas mahtavin osuus.

Mielestäni myös syys- ja talvihäiden taika on koskettanut monia tulevia pareja ja kesähäät ovat vihdoin ehkäpä saamassa kovan vastuksen ;)


Mikä on Sinusta ihaninta hääjärjestelyissä?
Kun saa olla mukana asiakkaiden tärkeässä päivässä. Positiivinen palaute on tietysti myös aina mieltäylentävää. Kun tulee se tunne, että nyt olen löytänyt juuri tälle parille heidän näköisensä ratkaisun ja kun vielä kuulen, että he todella pitävät siitä - se on parasta!


Terveiset tuleville morsiamille?
Itse olen sitä mieltä, että kovin paljon aina keskitytään morsiamiin. Sanoisinkin siis terveiset sekä sulhasille että morsiamille: suunnitelkaa, tehkää ja päättäkää hääasioista yhdessä. Vaikka morsian yleensä on se, jolla on eniten intohimoa värien valintaan ja ohjelman miettimiseen, se voi käydä rankaksi jos yksin puurtaa. On kiva, kun on toinen siinä vierellä, joka auttaa osassa asioita.
www.lumihopea.com

Nina/Ninka