Kiharapilveä ja purppuraaViime lauantaina luokseni laitettavaksi saapui tummatukkainen morsian, kädessään paketti lisäkehiuksia, tiara, ja valokuvia upeasta puvusta.

Lookin lähdimme rakentamaan ajatuksella puoliksi aukinaista, muhkeaa ja näyttävää kampausta, sekä ruskeita silmiä korostava meikki.

Ruskeat silmät ovat mitä ihanin meikkauksen kohde, sillä melkein mikä tahansa sopii, ja näyttää upealta väristä riippumatta! Violetti on kuitenkin erityisesti omiaan tuomaan tummia silmänappeja esiin, ja siihen sitten päädyimmekin, hipauksella hopeaa ja varjotuksia mustalla luoden.

Lilat vivahteet saimme aikaan makeup centerin mattavioletilla, sekä hiukan enemmän purppuraan taittavalla Coastal Scentsin kevyesti hohtavalla sävyllä. Hopean häiväyksen tein Mary Kayn kestosuosikillani, ja tummahko varjostus syntyi Mchic.in tummalla harmaalla.

Hiuksiin sitten päädyimme koevedoksen jälkeen vielä lisäämään hiusta klipsipidennys muodossa, ja ratkaisu toimi todella hyvin lopputuloksessa. Pohjalla on "muotoilurauta-pinnirullaus", ja yläosan muhkeuden takana omista hiuksista rakennettu "valkki", sekä vieläkin niin loistokas tyvipuuteri tupeerauksen alla.
Siitä rakensimme näyttävän kokonaisuuden, ja morsian näytti aivan upealta ja onnea säteilevältä lookissaan! :)Terkuin

Eeva-Marja/Emppu


Nina/Ninka