Merenneitoni ja minä
Viime sunnuntaina huipentui eräs projekti työnimellä "modernit prinsessat" . Inspiraatio kuvauksiin lähti Disneyn satuprinsessoista ja miten me näemme heidän nykyaikaiset ja naiselliset hahmot kampauksineen ja meikkeineen. Itse työstin Empun punaisen tukan inspiroimana Arielin sekä Kaisun upeaa hiusväriä halusin tuoda esille vielä astetta tummempana ja jolloin pääsinkin tekemään vähän erilaisia sulkakoruja... joten siinähän se oli: erilainen Pocahontas, mutta siitä lisää vasta myöhemmin..

Tässä ensimmäiset kuvat hahmostani Ariel
Mallina tässä toimi aina niin ihana Eeva-Marja Saarinen joka näihin kuvauksiin toteutti myös oman Tuhkimo -hahmonsa. Sellaisen vähän tummemman tuhkimon kuin mihin me ehkäpä olemme tottuneet :) aivan mahtava, oottakaas vaan kohta nähdään.
Kuvat ovat Johanna ja Jouni Hietasen www.johannahietanen.com, kerrassaan loistavaa duunia jälleen!


Ylempi hiuskoru on täältä ja tuo kuvan simpukkapanta on tekemäni ja voidaan valmistaa tilauksesta. Oikeastaan noita simpukkakoruja tein ainakin neljä eri versiota joista vain kaksi päätyi finaaliin asti. Myös simpukkakorvakorut tein mutta hylkäsin ne liian suurina tähän kokonaisuuteen. Katsotaan jos toisesta hiuskorusta nähdään makupaloja myöhemmin. Kampauksia Ariel hahmo sai kaksi erilaista, toinen iso luuppikampaus ja toinen osittain aukioleva geelattu puoliponnari jonka muoto tuossa mustavalkoisessa kuvassa on kuin jollain vedenelevällä :) hieno kuva!

Ilmeisesti prinsessaleikit on terveellisiä myös aikuisiällä, niin hauskaa ja upeaa oli tätä suunnitella ja toteuttaa. Mutta nyt on nämä projektit minun osalta hetkeksi tehty ja elokuun lopussa jään äitiyslomalle. Eeva-Marja jatkaa Ninkassa kampauksien ja meikkien parissa joten morsiamet ja juhlaväki ovat oikein hyvissä käsissä sinäkin aikana <3

Lisää kuvia ja hahmoja näistä kuvauksista vielä tulossa :)

          Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikkoa kaikille!Kuvat Johanna Hietanen
Malli Eeva-Marja Saarinen
Kampaukset ja meikit Nina Röntynen/Ninka.fi
Korut Ninka.fi