Sulkia ja pitsiä

Tässä muutamia tekemiäni koruja heinäkuulta. Nyt on vähän hidastunut tuo tekeminen sillä verrattuna viime odotukseen tässä on tullut sellaisia mielenkiintoisia, hieman elämää hankaloittavia seikkoja kuten sormien särkeminen ja turpoaminen. Mikä muuten on todella raivostuttavaa kun hinkua tekemiseen kuitenkin olisi!! No enää seitsemän viikkoa...ja voitte olla varma että lasken päiviä, tunteja ja melkeinpä sekunteja ;)
Tämä vaalea ivory cremen värinen sulkakoru jossa makenveden helmiä ja swarovski kristalleja löytyy täältä
EDIT myytiin jo


Tämä sulkakoru on tehty kuvausprojektiin ja toistaiseksi siitä löytyy jo yksi kuvakin täältä.
Korua voi pitää eri tavoin kampauksen mukaisesti. Samaa sarjaa tein kaulakorun joku näkyykiin tuossa linkin kuvassa aika hyvin.


Tämä koru ehkä nähdään yhden bloggaavan ihanan morsion kampauksessa ensi kuussa. Tämä tai sitten vastaava kaunotar :) miten innolla odotankaan näkeväni hänen kampauksen, meikin ja muun häätyylin, ihanaa!


Tämä koru ei alunperin ole minun tekemäni, mutta lisäsin siihen nuo vaaleat (oikeasti ivory creme väriset vaikka kuvassa näyttävät vaaleammilta kuin ovat) sulat, koska koru ei kooltaa ja muodoltaan sopinut kampaukseen. Mutta nyt pienen tuunamisen jälkeen odotukset ovat korkealla ja ensi viikonloppuna pääsen sovittamaan sitä viralliseen hääkampaukseen.


Pitsi on pop! ja pitsi kirjailtuna helmillä tai strasseilla on jotain aivan hurmaavaa.
Tässä tekemäni valkoinen pitsipanta johon on kirjailtu helmiä sekä iso strassikoru.Tämä on yksi lempparikoruistani, ehdottomasti! eikä vähiten siitä syystä että tein sitä todella pitkään.
Eli pitsiin on kirjottu useita eri kokoisia strasseja ja helmiä sekä muutama strassikoru. Pantana tämä vintage henkinen koru sopii hyvin myös lyhyen hiuksen kampaukseen.


Joku ehti jo kyselemäänkin mitä tapahtuu Ninkalle äitiyslomani aikana, niin voin vakuuttaa että toiminta jatkuu samana ja toivottavasti jopa vielä parempana vaikka olenkin poissa. Eli isoja muutoksia sillä saralla ei ole tulossa. Kampaus -ja meikkauspuolella Eeva-Marja ottaa ohjat, eli hoitaa tuon toteutus puolen sen aikaa. Myöskään blogi ei ole jäämässä lomalle vaan toivottavasti saa lisää ja vielä monipuolisempia juttuja jatkossa, mutta ei mennä vielä tarkemmin nyt niihin :)

Mukavaa viikkoa kaikille!
Toivotaan lisää upeita kesäkelejä <3