Hääkampaus ja meikki ystävälleni


Viime lauantaina 4.8.2012 sain olla todistamassa rakkaan ystäväni hääpäivää kampaajan ja meikkaajan roolissa, sekä loppupäivän vieraiden joukossa juhlien.

Juhlat olivat todella onnistuneet, ja niin oli myös morsiamen hehkeä ulkoasu puvusta meikkiin ja kampaukseen. Voi sitä hymyä mikä loisti tulevan rouvan kasvoilla hänen kurkatessaan kokonaisuutta peilistä ennen kuvaukseen lähtöä! En voinut kuin tirauttaa pari kyyneltä, kuinkahan kovasti itkenkään kirkossa..

Morsiamen häälookia suunniteltiin pariin otteeseen, ja muutoksia tuli vielä viimehetkellä puvun vaihtuessa kolmatta kertaa. Onhan se niin että täydellinen on puvun oltava!

Kampaus oli melko selvä jo heti aluksi. Kyseessä oli alhaalle sijoittuva romanttinen ja muhkea kiharanuttura, helmillä koristeltuna. Muhkeutta ja runsautta kävimme hankkimassa tukusta klipsipidennysten muodossa, jotka värjättiin morsiamen toisen ystävän toimesta samaan raitaiseen sävyyn kuin omat hiukset. Morsiamen oma hiusten pituus on juuri ja juuri hartioita hipova, ja hiuslaatu todella ohutta. Olimmekin tyytyväisiä siihen että saimme nutturasta upean kokoisen ja istuvan! Lopuksi päätimme koristaa kampausta vielä puvusta ylijääneellä valkoisella ruusulla, joka antoi nutturalle vielä ihanan kesäisen häivähdyksen!

meikissä vaihdoimme värejä kullan hohtoisesta liilaan puvun vaihtuessa viimeiseen vaihtoehtoon. Värit sopivat morsiamelle ihanasti vihreitä silmiä korostaen, ja olihan meikki nyt myös itse häiden väriteemaan sopiva, ihanaa! meikistä tuli hehkeän kuulas, ja morsian loisti onnea ja rakkautta suurena päivänään.

Onnea Aija ja Jorma! <3Terkuin

Eeva-Marja/Emppu