Pohjoinen Pocahontas

 
Toinen kuvauspäivän töistäni oli Pocahontas jonka tyyliin sain kehitellä upeita sulkakoruja.
Se oli todella mieleinen koruprojekti. Yhdistelin erilaisia sulkia ja helmiä ja mietin vaihtoehtoja kampaukseksi. Päädyin alta letitettävään ranskanlettiin joka tuli kampauksen päälliosaan. Alta letitettäessä letti tulee ns. päälle eli kohoaa ylemmäs kampauksessa. Sivuille tuli pienemmät ranskanletit jotka jatkuivat pieninä letteinä miltein latvaan saakka. Letit kiinnitettiin hopeoituun metallilankaan punotuilla sulilla joiden päässä oli jokaisessa kolme swarovski kristallia. Hauskoja yksityiskohtia saatiin tällätavoin (tosin rakas mieheni totesi kun esittelin hänelle nämä mustat ja cremen väriset sulkakorut että "sais noilla kalaakin..." siispä nauroin laajentavani kalastukseen ja retkeilyyn ehkä tulevaisuudessa. miehet ne osaa olla kovin kohteliaita välillä :)  No oli miten oli, pienten lettien kiinnittämiseen nuo korut olivat mainio idea.

Kuvan tunika jossa upea toispuoleinen helma löytyy täältä


Alla lähempi kuva kampauksesta. Päälliosan ranskanlettiä sai hieman takuttaa ja purkaa auki viimeistelyssä koska lopputulos ei missään nimessä saanut olla liian huolitellun näköinen. Kuvausta varten Kaisun hiuksia tummennetiin tyvestä lähes mustaksi jotta kokonaisilme saatiin tummemmaksi. Aiempi kuparisuus sai väistyä kylmien vaaleiden raitojen tieltä jotka on tehty vaalennusjauheella ja miedoimmalla mahdollisella hapetteella. Tällätavoin pidentämällä vaikutusaikaa lähes maksimiin saadaan kauniin puhtaan vaaleita raitoja hiusystävällisellä tavalla. Miedompi hapete ja pidempi vaikutusaika yhdessä eivät nosta vaalennusprosessissa keltaisuutta niin voimakkaasti esille kuin mitä nopealla ja ärhäkällä prosessilla tulee. Mikäli raitoja halutaan vielä viileämmäksi niin usein pelkkä pesu hopeashampoolla tai sävyttävällä vaaleanvioletin värisellä hoitoaineella riittää.

Kuvan korvikset täältä


Kaisun meikki oli aika voimakas: kultaa ja tummaa helmiäisviolettia. Silmien muotoa korostettiin kissamaisemmaksi. Kulmaluu on voimakas joten ns. häivytys pinta-alaa kyllä riitti yllinkyllin näyttävän meikin aikansaamiseksi.
 
Muhkea hevosmallimme yllä on upea Barrison ja alla poni Mulan. Molemmat Mira Salmisen Stall Equuleuksesta Lohjalta, kiitos Mira lainasta! Upeaa Barrisonia tulen katsomaan varmasti toistekin niin symppis kaveri oli kyseessä. 


 
En malta olla laittamatta näitä kuvia tänne näin runsaasti sillä en mitenkään osaa päättää mikä olisi toista parempi. Kuvat ovat Johanna ja Jouni Hietasen upeaa työtä johon voi tutustua lisää täällä

 
Kuvan sulkakorusta kuva löytyy täältä


 
MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!
 
 
Kuvat Johanna Hietanen photography
Malli Kaisu Olin
Kampaus ja meikki Nina Röntynen/Ninka.fi
Korut ja asut www.ninka.fi