Sulkakoriste kampauksessa


Tulinpas iloiseksi tänään kun sain nähtäväksi ihania hääkuvia. Nämä ihanat hääkuvat ovat asiakkaani lähettämät. Hän otti minuun yhteyttä muutama kuukausi sitten kun oli omien sanojensa mukaan aivan ihastunut valmistamaani sulkakoristeeseen mutta oli hieman epäileväinen hiuskoristeen suuren koon suhteen ja tiedusteli voiko koristetta valmistaa pienempänä.

Sulkakoristetta voi toki valmistaa pienempänäkin mutta silloin sen muoto on aavistuksen pyöreämpi. Sitten muistin tämän sulkakoristeen joka on hieman sirompi kuin valmistamani malli ja siinä on pienet strassit koristeena. Hiuskoriste ei siis koskaan ehtinyt kauppaan asti vaan morsian tunnisti sen "The hiuskoruksi" ja näin upeasti sulkakoriste kruunaa Annin kampausta ja kaunista häätyyliä.
Tunnelmalliset kuvat ovat kuvanneet Matti Kallio ja Reetta Koivuniemi.
Morsiamen meikki ja kampaus on tehty Hairway:ssa Toijalassa.

PALJON ONNEA IHANALLE HÄÄPARILLE!


Sulkakoristeet ovat olleet yksi tämän kesän suosituimmista hiuskoristeista. Eräässä blogissa törmäsin tutun näköiseen eli valmistamaani sulkakoristeeseen. Käyhän kurkkaamassa modern briden upea häätyyli ja miten sulkahiuskoriste on tähän kampaukseen aseteltu.

Ps. sulkakoristeita on tulossa lähipäivinä paljon myös aivan uusia malleja.