Trash the dress -kuvaukset

 
Ei liene mikään salaisuus että rakastan valokuvia :)
niinpä olen mielelläni mukana kaikissa kuvausjärjestelyissä aina kun tarvitaan, pyydetään tai sellaiset innostun organisoimaan. Viime kesänä näitä upeita kuvauksia oli erityisen runsaasti ja tässä aivan mahtavia otoksia viimeisimmästä. Johanna ja Jouni Hietanen tekivät todella varmaa ja loistavaa työtä ja toimimme yhteen upeasti; mallit olivat ihan huippuja, Ninka accessories näyttäviä, tekemäni korut toimivat juuri niin kuin olin ajatellut ja kampauksiin ja meikkeihinkin olin tyytyväinen, kiitos kaikille <3 Lisäksi otimme kaiken irti kuuluisasta kuvaushääpuvustamme, josta tarinaa riittääkin kerrottavaksi vielä pitkään!
 


Henkilökohtaisesti pidän eniten vedessä tapahtuvista trash the dress kuvista.
Hääpuvun likaaminen mudalla, ketsupilla tai vastaavalla tuntuu jotenkin vieraalta ajatukselta.
kyllä se tässä ohessa likaantuu ihan tarpeeksi trash the dress kuntoon :)

 
Johanna, miten oot saanut ton veden näyttämään noin upealta?!?
 

 
 


Lopuksi veimme ajatuksen astetta pidemmälle ja konkreettisesti revimme hääpuvun riekalaiksi...
ihan nastaa, harvemmin varmaan tulee tehtyä tulevaisuudessakaan :) upeita kuvia saatiin kyllä siitä.
 
Tämän toimenpiteen jälkeen luulin että tästä puvusta ei enää tarvitse kuulla...toisin kävi..
en viitsinyt lähteä kantamaan märkää, likaista ja erittäin painavaa tyllipukua kotiin vaan tungimme sen läheiseen roskikseen. Tässä välissä lienee syytä paljastaa että kyseessä ei todellakaan ole mikään monen tuhannen euron hääpuku vaan halpa mallikappale jonka kokomerkinnät olivat ilmeisestikin olleet alunperin virheelliset joten hintaa sille ei tosiaan jäänyt halpaa tyllikangasta enempää.
Mitään tunnesiteitä ei myöskään pukuun liittynyt ja kyllä tunsimme että sen aika oli nyt jo tullut...
 
No kuitenkin seuraavalla viikolla sain lukea paikallislehdessä ilmoituksen yleisönosastolla, jossa kerrotiin rannasta löytyneestä hääpuvusta ja sen voisi noutaa poliisilaitokselta...
Joku sympaattinen huolestunut kansalainen oli huomannut roskiksesta pilkistävän tyllin ja kiikuttanut koko likaisen komeuden paikalliselle poliisille..ymmärrän toki että jos luulee kyseessä olleen varastettu hääpuku ja jossain surullinen morsian sitä kaipaa voipi tiedosta olla riemuissaan. Minulle lähinnä aiheutti pelotusta että en pääse tästä puvusta ikinä eroon sillä sen pesetys ja kuivatus ovat kuitenkin aina aikaavieviä operaatioita. Ja puku todellakin oli jo aivan rikki riekaleina.
yes, lienee varsinaista sattumaa jos samalla lammella on kirmaillut useita morsioita toki sekin on aina mahdollista :) Jos kyseessä oli meidän puku niin sitä me ei kyllä tulla hakemaan enään!
 
 
Suosittelemme trash the dress kuvauksia lämpimästi kaikille! Niissä todella saa pitää hauskaa ja antaa loan roiskua ja silti olla niin kauniina!

Lähikuva meikistä ja kampauksesta
Hiuskoru löytyy täältä www.ninka.fi
 
Kaikki kuvat Johanna Hietanen
Kampaus ja meikki Nina Röntynen/Ninka.fi
Malli Eeva-Marja Saarinen
Korut Ninka.fi
 
 
 
Ps. Märkä kangas sitten todellakin painaa joten rantavettä kauemmas ei kannata lähteä urheilemaan..