Tuhkimotarina todeksi!

Voi tätä riemua kun vastaanotimme eilen runsain määrin kuvia ihanilta Johanna ja Jouni Hietasilta taannoisesta Disney inspired- projektistamme! :)

Vihdoin pääsen innoissani kertomaan goottihenkisestä Tuhkimostani, jota niin pitkään pyörittelin päässäni ennen toteutusta kuviin! Lähden liikkeelle kertomalla kampauksen syntymisestä, joka olikin varsin villi projekti.

 
Tuhkimokuvieni malli, ja ystäväni Irmeli on vaalea, herkän kaunis, ja uskokaa tai älkää- lyhythiuksinen.Hänen hiuksensa on luonnossa karkean rakenteista, ja ulottuu juuri ja juuri pienelle ponnarille menevään mittaan, jonka vuoksi olikin kuitenkin mahdollista lähteä suunnittelemaan valtavaa lisäkenutturaa. Aluksi mielessäni oli kokonaan mallini omien hiusten värinen kampaus, mutta koska tämän väristä lisäkettä emme tarkoitusta varten löytäneet mallin omaa muutamaa osiota enempää, päädyin käyttämään nutturassa punaisia ja tummia entuudestaan löytyviä lisäkkeitä mukana. Tämä ajatus alkoi pikkuhiljaa tuntumaan aina paremmalta mitä enemmän aloin mieltymään tumman puhuvaan lookiin futuristisella Tuhkimollani.

Nuttura on lähdetty rakentamaan päälaelle asetettujen kahden valtavan valkin päälle, omat hiukset niiden päälle kammaten. Sen jälkeen alkoikin pitkä letitys ja pyöritysurakka, jonka haasteellisimpia vaiheita oli klipsipidennysten isojen ja kömpelöiden klipsiosien piilotus nutturaan! Huh, taisi muutama hikipisara valua siinä operaatiossa, mutta lopputulos osoittautui vaivan arvoiseksi. :) Koruina on käytetty aivan ihania Ninkan omasta mallistosta löytyviä malleja, myös oma sulkasuosikkini mukana!

Meikin innoittajasta laitoinkin kuvan jo aiempaan kurkkaus- postaukseen. Lookista halusin tehdä todella tumman, ja hieman luonnottoman, futuristisen näköisen. Kokonaisuus kruunattiin korsetilla, nahkavyöllä ja mustalla hameella, jotka vaihtuivat tarinan edetessä hääpukuun ja korkokenkään..kädessä! Olen todella tyytyväinen kuviin, ja siitä iso kiitos kuuluu alussa mainitsemilleni, mielettömille kuvaajillemme, sekä tietenkin ihanalle ja kuvaukselliselle mallilleni Irmelille. Olisin voinut jakaa kanssanne kymmeniä kuvia, mutta valitsin muutaman lemppareideni joukosta, nautinnollisia kuvan katseluhetkiä!


Terveisin

Eeva-Marja/Emppu

Kuvat Johanna Hietanen www.johannahietanen.com
Kampaus ja meikki Eeva-Marja Saarinen/Ninka.fi
Korut ja accessories www.ninka.fi
Malli Irmeli Partanen

Kuvien korut täältä,(tämä valkoisena) täältä ja sulkakoru täältä, yksi on vielä lisäämättä kauppaan mutta löytyy kyllä varastosta.