Kanervaa ja ruskeaa syyshäihin!


Nyt voikin jo sanoa että syksy on tullut kun ilma viilenee ja kauniita ruskan värejä alkaa näkymään puissa!
Tänään syksyisiä värejä nähtiin myös upen morsiamen yllä kanervan ja ruskean sävyissä, ja puvun värejä hyödynnettiinkin sointuvasti myös meikkiin.

Silmämeikki syntyi Coastal Scentsin mattaisen kanervan, Mary Kayn helmiäisen hopean, sekä vaaleanruskean, ja M`chic.n tumman harmaan sävyistä, joilla saatiin silmät upeasti esiin. Meikissä haettiin raikkautta ja kuulautta, mutta kuitenkin näyttävyyttä ja juhlavuutta. Kulmakarvoja nypin, ja tuunasin linnunsiipimäistä muotoa hakien, ja sehän sieltä löytyikin! Sainpa oikein yllätettyä morsionkin omiosta kulmistaan! :)
Meikki viimeisteltiin muutamilla irtoripsitupsuilla ulkonurkkiin dramatiikkaa luomaan.


Kampaus rakennettiin juuri hartioille ulottuvista hiuksista. Tälläkertaa en käyttänyt apuna valkkia tai muuta välinettä, vaan kampaus kasattiin omasta hiuksesta tehdyn "kasan" päälle rullilla jäähtyyneestä ja aukiharjatusta kiharasta. Lopputulos oli kaunis ja hiusten määrä näytti todella runsaalta ja pinta terveen kiiltävältä. Kampaus viimeisteltiin pukuun sointuvilla strassipinneillä nutturan päälle, ja otsahiukset haluttiin huolettoman sulkamaiseen muotoon kasvoja kehystämään.

Sulhanenkin sai oman osansa pikakampauksesta, kun hän ilmestyi oven taakse kysäisemään josko hänenkin hiuksensa saisin ojennukseen! Toiveena oli saada hiukset kuohkeammin, juhlavammin ja pehmeämmin kuin yleensä, jolloin hiukset seuraavan pään muotoja pitkin matalana. Kastelin hiukset kampausnesteellä, föönasin muotoon ja viimeistelin mattavahan sekä lakan avulla. Tyytyväinen sulhanen innostui myös tulemaan kuviin mukaan, ja voi kuinka onnelliselta pari näyttääkään! :)
 
paljon onnea syksyn ihanalle hääparille!

Terkuin Eeva-Marja/Emppu