Näyttökampauksia!


Tällä viikolla olen suorittanut virallista näyttötutkintoa pois alta tiukan arvioijakaartin valvovien silmien alla. Todella paineikas ja uuvuttava viikko jätti kuitenkin suuren hymyn kasvoille ja tulisen innon jälleen (joka toki kokoajan sydämessäni pauhaa) työtäni kohtaan, kun palaute oli niin upean positiivista! :)

Erityiskiitosta sain kampauksista ja meikkauksista, ja kilpailuihin kehoitus kävi jälleen! Ensi keväänä mahdollisesti aionkin osallistua kampauskilpailuihin Hairopen messujen yhteydessä, mikäli aikani vain suinkin riittää. Tämä kilpaileminen on jo jonkin aikaa ollut haaveenani, kyllä sen aion vielä aloittaa. Aivan mahtavan ihanaa työtä saamme kyllä Ninan ja muiden alan ihmisten kanssa tehdä, en vaihtaisi tätä mihinkään! *Superinnostus* :)

Tässä pari kampausta joita näytöissä vääntelin, toinen jouluisella teemalla, ja toinen teemalla muotinäytös. Molemmat todella erilaisia kampauksia ja eri tekniikoilla tehtyjä!

Muotinäytös aiheisen kampauksen pohjatyönä on käytetty patukkarullausta pienillä, erikokoisilla patukoilla. Eteen punoin pannukakkuletin, jota jatkoi ympäri pään tavallisena rankalaisena lettinä ohimon alaosasta alkaen. eteen kiinnitin myös vaalean lisäkeosion joka tuo kontrastia lettiin. Lisäksi koristeena höyhenremmi, ja apuna käytetty jälleen pinnejä. Tuotteista käytin hiuspuuteria, kampausvoidetta, voimakasta lakkaa ja hiukan geeliä.

Jouluaiheisen kampauksen kokosin käyttämällä avukseni kahta eri valkkia, punaista silkkinauhaa, helmikoristeita, ja monen montaa hengetöntä ja hengellistä pinniä. Tuotteista käytin hiuspuuteria, vahvaa lakkaa, muotovaahtoa, lämpösuojaa ja kiiltosuihketta. Mallilla aivan omat hiukset, ja valtavat omat hiukset ovatkin! :)

Iloista syksyä,
Terkuin Emppu/Eeva-Marja