Silkkisen sileää morsiuslookia!Viime lauantaina hotelli Flamingossa kaunistauduttiin jälleen ihanan parin häitä varten, meikkaus,- ja hiustenlaittojonossa tumma morsian ja hänen vaalea siskonsa. Yhteistä naisilla oli valtavan paksut ja upeat hiukset, joista oli ilo keksiä molempien persoonia tukevat kampaukset. Meikissä lähdettiin myös molempien tyylejä hyödyntämään.

Morsiamen koevedoksessa olimme ehdottomasti sitä mieltä että silkkisen sileää nutturaa lähdetään tekemään, kihara ei ollut tämän morsion juttu. Ihanaa, sillä tässä kun mietin, en ole tainnut koko kesän ja syksyn aikana tehdä yhtään täysin sleekiä morsiuskampausta! :) Morsiamen upeat tummat, paksut ja pitkät hiukset laitettiin siis valtavalle sileälle nutturalle, jonka koristimme vasemmalta ohimolta nutturan alaosaan saakka kiertävällä helmirivistöllä, klassinen, yksinkertainen, ja toimiva ratkaisu!
Meikissä lähdimme hyvin kylmien sävyjen kimppuun, käyttäen silmissä hopean, harmaan ja mustan vivahteita. Ripsitupsuilla korostettiin vielä silmät näkyvimmiksi. Tässä meikissä keskityimmekin silmiin ja ihon kuulauteen, ja huulet saivat ylleen aivan nuden huulipunan. Kokonaisuus toimi kivasti, ja todella tuki morsiamen omaa tyyliä! :)

Siskon kohdalla kampauksessa päätimme vain alkuun, että laitamme kaiken ylös pieniä suortuvia kasvoilla luukunottamatta, ja kiharaa saa olla. Siitä sitten lähdin rakentamaan nutturaa kasaan, ja lopputulos oli näyttävä hiusten pituuteen nähden. Pohjalle tein valkin omista hiuksista.
Tässä meikissä käytimme violetin sävyjä luomaan hiukan smokey eye- henkistä lookia. iho varjostettiin ja valotettiin hyvin, ja huulille sipaistiin vaalean viinipunaista väriä.
Kuvat napsaisin melkoisen ihmishulinan keskellä pikaisesti, joten pahoittelut hiukan huonosta kuvanlaadusta!

Paljon onnea tuoreelle avioparille! :)
Eeva-Marja/Emppu