Kakkuja ja koristeita ristiäisiin


 
Heii, meillä juhlitaan sunnuntaina. Tilaisuus on pienen 1,5 kk poikamme ristiäiset.
Vielä vuosi sitten olin kova leipomaan, mutta nyt päätin vähän säästää itseäni ja käyttää hyödyksi paikallisen, hyväksi havaitun ja nimekkään leipomo-konditorian StHonoren antimia ja tilata kakut valmiina.
Ihania vaihtoehtoja oli niin paljon, että valitseminen oli vaikeata. Olen makutestannut näistä kaikki, sillä olin jonkin aikaa töissä ihan konditorian vieressä ja varsinkin raskaus aikana sitä eksyi kakkukahville sinne vähän turhankin usein...vaarallista kropalle ja mutta niin hyvää sielulle. 

 
Mangosuklaakakku tulee meille ja sitä koristamaan tulee perhoset sinisenä.
Toiseksi kakuksi valitsin tämän prinsess kakun, mutta pienillä muutoksilla; luonnonvaalealla marsipaani päällyksellä ja sinisillä ruusuilla. Olkoon se sitten prinssi kakku.

Kakkukoristeeksi siihen tulee nämä tossukynttilät
 
Muu tarjoilu hoituukin sitten nyyttäri -meiningillä; anoppi on kova tekemään ihania herkkuja, mieheni kaksoissisko tekee parhaimmat pikkuleivät ja äitini suolaiset piirakat.
 
Päivänsankarille tulee ristiäisiin kastemekoksi vanha "perintökalleus" joka on alunperin ollut äitini hääpuku josta on ommeltu kastemekko jota minä ja molemmat sisarukseni olemme käyttäneet ristiäisissämme. Meidän poika on ensimmäinen lapsenlapsi jonka nimi mekkoon kirjaillaan, siihen minun nimeni alle.
 
Pappikin löytyi helposti, nimittäin ihan naapurista. Lienee lyhin työmatka hänellä tähän saakka. Jäljelle jäi vielä siivousnakki, onneksi kaksi vuotias poikani on kova imuroimaan :)
 
Juhlia ja viikonloppua odotellessa <3
 
Nina
 
 
Nina/Ninkakakkukoristeet