Hurmaava pitsipanta ja morsiamen meikki

Sormissani on kaksi nallepuh-laastaria ja syyllinen siihen löytyy tässä:
 
 
 
Hurmaavaa hiuskoriste on pitsipanta johon olen muotoillut ja viilannut, ommellut ja yhä työt jatkuvat.. En kuitenkaan malttanut enää odottaa vaan sovitin sitä mollalle nähdäkseni paremmin mihin kohtiin helmiä tai strasseja tarvitsee lisätä.
Makeanvedenhelmiä tulee vielä muutama lisää sekä pari strassia tuohon alas eteen ja toiselle sivulle. Sitten se on siinä. En nimittäin missään nimessä halua peittää ihanaa pitsiä kokonaan vaan säilyttää sen luonteen ja romanttisen herkkyyden korussa. Tästä olen niin innostunut että tein sitä yhtenä iltana klo 02. asti yöllä kun en malttanut käsistäni laskea :)
 
 Tänään tapasin myös ihanan talvimorsiamen jolle tein koevedokset meikistä ja kampauksesta. Molempiin hain keijumaista ja luonnollista, rentoa mutta juhlavaa fiilistä. Ihanaa että häät ovat pian ja päästään toteuttamaan kokonaisuus kun hyvin muistissa, en edes malttaisi odottaa. Yleensä morsiamet ovat kärsimättömiä mutta niin olen vissiin minäkin ;)

 
Meikissä panostettiin meikkipohjaan joka on talven ilmastoon erittäin hyvin sopiva Grimas meikkivoide. Se ei hätkähdä pienistä lämpötilan vaihteluista ja kestää hyvin pakkasta. Toinen panostuksen kohde oli silmämeikki jossa on käytetty persikansävyä pohjalla sekä ruskeaa ja vihreää.
Huulimeikki on vaalea ja neutraalimpi. Kokonaisuu oli oikein hyvä ja toimiva.
Kampauksesta ehkäpä lisää hieman myöhemmin. Koevedoksissa teen yleensä meikin alusta loppuun mutta kampauksesta vain hahmotelman sillä kahta samanlaista kampausta edes samaan tukkaan on lähes mahdotonta tehdä.


Kohta kinkun paistoon ja viimeiset kauppareissut ennen hiljentymistä joulunviettoon <3
Ihania jouluvalmisteluja kaikille!