Tapaaminen pukusuunnittelijan kanssa

Nyt eletään mielenkiintoisia aikoja :) tapasin häämessuilla suomalais-englantilaisen pukusuunnittelijan Catharina Edenin, hän tekee aivan mahtavia "My Eden" -merkkisiä hääpukuja . Näistä on juttua uudessa "Mennään Naimisiin" -lehdessä. Olen nyt nähnyt "livenä" puvuista neljä ja täytyy sanoa että upeat materiaalit ja oivaltava desing yhdistettynä on kyllä ihan huippua! Juttelin Catharinan kanssa pitkään, tapaaminen johon olin ajatellut menevän ehkä tunnin venähti lähes kolmen tunnin mittaiseksi! Catharina on kuten desingninsa; elegantti, näyttävä olematta koreileva, hienostunut ja maanläheinen, oivaltavia ratkaisuja arvostava, ylellinen mutta helposti lähestyttävä. Puvut eivät olleet pelkästään kauniita, valkoista valkoisella tai blingilla vaan niissä oli todella hyvä idea. Olin hyvin vaikuttunut.

Ja hän piti kovasti hiuskoruistani. Hänen mukaansa Lontoon häämessuille lähtee mukaan minun hiuskorujani, ihan huippua!!! hih, minun hiuskoruni lähtevät siis maailmalle, onpa jännää :) ja tällähetkellä teen vielä muutaman mallin lisää Lontoon messuille.

Tästä yksi Catharinan upeasta desingnista. Tästä puvusta en saanut silmiäni irti, se on aivan upea!
Tuo päälliosa on ihanaa tylliä ja oliko ala-osa ylellistä silkkiä. Upealta se näytti ja tuntui. Yksi puvuista oli sellainen johon voi vaihtaa ylä- tai alaosan, kuinka uskomattoman kätevää!?!

Catharinan sivuilla on loistava työkalu desing room oman hääpuvun suunnitteluun, käy kokeilemassa mikä yhdistelmä miellyttää Sinua eniten!
 
EDIT luin juuri Catharinan facebook sivuilta että hänen pukujaan voi ostaa nyt myös Suomesta!
My Eden -pukuja myy Seremonia ja Pop-Wedding.