Sulkakoruja toiveiden mukaan

Tapasin messuilla suloisen Sofian jonka kanssa keskustelimme pinkki-mustan sulkakorun toteutuksesta. Hän ihastui malliini jossa oli pinkit tehostesulat mutta valkoinen pohjaväri ja pyysi saada samanlaisen mustana. Lähdin toteuttamaan Sofian korua toiveiden pohjalta heti kun löysin siihen sopivan korun sillä halusin korun olevan mahdollisimman lähellä hänen meiltä jo hankkimansa juhlalaukun korua.

 
 
Korutoiveen toteuttaminen olikin tässä tapauksessa suhteellisen helppoa (tai no..olen perfectionisti joten tein kaksi versiota valittavaksi, tai no oikeasti kolme mutta se kolmas ei ollutkaan enää pinkki, vaan harmaa-musta-pinkki. Sofialle kiitos inspiraatiosta, nämä ovat aina ihania töitä kun oivaltaa jotain uutta samalla ) olen satunnaisen säännöllisesti seurannut Sofian blogia, joten pystyin hahmottamaan hänen tyyliään myös sitä kautta. Sofia kirjoittikin todella kauniisti korustaan ja on ehkä mahtavin tunne kaikista kun tietää että koru jota tekee tunteella niin myös vastaa toiveita ja odotuksia <3 Lisää kuvia koru-laukku yhdistelmästä Sofian ihanassa blogissa!
 
Viime syksynä valmistin ihanalle morsiamelle valkoisen sulkakorun Anna Karenina -tyyliin.
Ispiroiduin kovasti hänen lähettämistään kuvista ja tein useamman mallin hänelle valittavaksi.
Yksi koruista ei ollut ollenkaan sellainen joka morsiamen lähettämissä inspiraatiokuvissa oli esitettynä, mutta pyysin morsianta katsomaan vielä senkin koska mielestäni se voisi olla tyyliin loistava. Ja sehän se oli!
Alkuperäistä kuvaa en ole korusta näköjään suurena säästänyt mutta se on inspiroinut minua valmistamaan muutamia samatyylisiä koruja kuten tämä.
 
 
Toivottavasti pääsen pian katsomaan tuon elokuvan <3 Nyt elokuvasta on alkanut tulla enemmän kuvamateriaalia kuin viime syksynä kun sitä etsin ja tälläisen bongasin sieltä. Toisin kuin tässä kuvassa, tekemääni sulkaa ei käytetty näin suurieleisesti, vaan kiharakampauksen sivulla, takana.
 
 
 
Tulevana viikonloppuna on useat ihanat häät. Useissa ihanissa häissä on meidän koruja ja somisteita mukana. Eräisiin häihin suunnittelin ja toteutin kolmelle hyvin erityyppiselle kaasolle (ainakin kuvien perusteella) samanlaiset sulkakorut jotka toimivat ns. yhdistävänä tekijänä erilaisissa mutta samanvärisissä asuissa, niistä ehkä myöhemmin lisää :)
Ihania juhlia kaikille!
 
Ps. mallihaku kuvauksiin on tältä erää päättynyt. Saimme hurjan määrän hakemuksia joten Johannalla ja  minulla tulee olemaan todella vaikea tehtävä mallivalinnassa. Kaikki olivat niin ihania, upeita ja persoonallisia. Haluaisin tehdä kaikille kampaukset ja meikit, mutta harmi ettei se ole mahdollista.
Palaamme tähän piakkoin, kiitos kaikille osallistuneille <3
 
terkuin Nina
 
 
 
 
Nina/NinkaNinka hiuskorut