Terkut Fiskarsin neljät häät messuilta

Olen todella huono nykyään lähtemään mihinkään. Ei silti etteikö olisi kiva lähteä, mutta ajatus tämän koko pesueen liikenteeseen roudaamisesta pitkän kaavan mukaan ei useinkaan ylitä mukavuuskynnystäni. Siinä vaiheessa kun molemmat pojat on puhtaat, kuivat, ruokittu ja puettu pitääkin olla salaman nopeasti menossa ennenkuin huutoporu alkaa. No onnellisesti pääsimme matkaan ja hyvä niin, sillä Fiskarsin neljät häät- messut olivat piristävä pläjäys lähinnä paikallista osaamista. Juoksin (kyllä, saatettuani pesueen leikkipaikalle, annettuani isännälle "kulta, hyvin sä pärjäät"- suukon juoksin läpi niin monta putiikkia ja häämessualuetta kuin vain hetkessä kerkesin).

Messut oli jaettu kevät, kesä, syksy ja talvi -häät osastoiksi, mikä oli ihan valtavan kiva idea. Sinänsä en ehtinyt tarkemmin perehtyä näihin jakoihin vaan yritin bongata uusia kivoja ideoita lähinnä somistukseen ja kattaukseen. Ihan huikeinta oli nämä upeat The Art of Cakesin kakut!Voiko joku osata tehdä noin upean ja aidonnäköisiä kukkia??!! siis oikeesti?! kyllä Sonja Crockford näköjään osaa, wau.

Kukkia oli myös kivasti ja monipuolisesti esillä. Talvihäiden osastolta bongasin Sisters in Bloomin tytöt. Oli mukava jutella heidän kanssaan Sisters in bloomin tytöt olivat juuri niin reippaita ja mukavia kuin olin kuvitellutkin. Käykää vaikka kurkkaamassa heidän töitään täältä

 
Ja lisää kukkia
 Werthmanns kukkaosaamista Karjaalta
 
Kivoja kattauksia löytyi eri väriteemoissa. Koristelut eivät olleet rönsyilevät vaan pelattiin tyylikkäästi väreillä.
 


Kaikkien ihanien kakkumaistiaisten jälkeen juotiin vielä hyvät kahvit, niin että meidän 2 vuotiaankin mielestä tänne häämessuille tullaan uudestaankin, niiiin hyviä oli macarons leivokset. Ja minä olin enemmän kuin tyytyväinen olinhan onnistuneesti yhdistänyt kaksi hienoa asiaa, poikien ulkoilutuksen ja hetken omaa aikaa ;)
 
 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
 
Nina
 
 
 EDIT nyt pitäisi linkitkin toimia oikein..
 

Nina/Ninkatapahtumat