Vintage tyylinen look

 
Heippa pitkästä aikaa!
Paljon on kivoja juttuja tapahtunut ja rästiin jäänyttä postattavaa, mutta koska jostain pitää aloittaa niin aloitetaan lopusta, eli viime sunnuntaista jolloin syntyi vintage tyylinen kampaus ja meikki harjoitusmielessä ihanalle Kaisulle. Tällä kertaa kampasimme myös hiukset ;) kampauksesta ja meikistä tulee vielä tarkemmin kuvaa toisessa postauksessa jossa myös laineet näkyvät paremmin, mutta tässä vähän kokonaistyyliä joka muodostuu loivista laineista ja punaisista huulista. Nämä klassikon ainekset mielestäni tekevät kampauksesta ihanan vintage tyylisen, ripauksella glamouria ja modernia twistiä jota varsinkin meikissä on käytetty häivyttämällä tummat sävyt korkealle kulmaluulle ja käyttämällä sävyissä myös kultaa ja pronssia.
 
 
Kaisun silmät näyttävät poikkeuksellisen siniseltä, mikä johtuu upean valon lisäksi siitä että käytin tälläkertaa Kaisun silmien rajaukseen syvänruskeaa sävyä ainaisen musta sijasta. Sehän toimi aivan loistavasti pehmeämpänä elementtinä ja lisäksi rajasin yläluomen myös sisäpuolelta jolloin katseeseen saatiin aivan upeaa säihkettä ja intensiteettiä.
 
Luomivärinä on käytetty Urban Decayn Naked paletin lämpimiä kulta/pronssisävyjä sekä yhtä tummempaa ruskeaa sävyä. Huulipunana on suosimani sarjan Make up Studio punainen rajaus ja huulipuna, joka on kuitenkin hieman läpikuultava. Meikkipohjana Tony Paynen meikkipuuteri jota pohjustaa Garnierin BB- voide.
 
 
Niinpä..tuosta BB- voiteesta taisin mainitakin jo jossain yhteydessä että minulla on siihen mielenkiintoinen viharakkaussuhde...Toisaalta, kuten näistäkin kuvista näkyy, juurikin tämä Garnierin BB voide antaa kasvoille ihanan valoa taittavan sävyn ja raikkaan hehkun, mutta käyttäytyy välillä hyvinkin arvaamattomasti, jollei sitä ole säännöllisessä käytössä huolellisesti puhdistettu iholta meikinpoistoaineilla (meikki ei häivyty pehmeästi, varsinkin puuteriset tuotteet, silikonipohjaiset meikkivoiteet "pyörii" eikä levity siististi).
 
Tämä nyt oli vaan mun mielipide kokemuksistani ja tietysti viime kädessä riippuu pitkälti ihotyypistä miten voide siinä käyttäytyy :) ja takaisin Kaisun vintage lookiin! Hiuskoru pinnit on aseteltu lainetta korostamaan, tosin tässä tummassa hiuksessa ei näy kovin hyvin mutta inspiraationa oli tämä kuva, ja käytetyt pinnit ovat nämä.
 
 
 
Kaulakoru on mallikappale ja olen hieman epävarma onko se tulossa valikoimaamme vai ei, toisaalta se olisi aivan täydellinen selkeälinjaisen veistoksellisen hää- tai juhlapuvun kanssa. Mitä mieltä olet?
 
 
Terkuin Nina