20luku häätyylissä


Meikäläisen morsianmaraton on tältä kesältä päättynyt. Finaali oli kerrassaan upea, sillä lauantaina vietetyt häät olivat Gardeniassa Viikissä. Teemaksi valittu 20 -luvun tyyli sopi aivan täydellisesti morsiamen omiin piirteisiin, kuten aiemmin täällä jo kerroinkin. Tätä työtä jännitin etukäteen ehkä eniten, sillä 20 -luvun laineet eivät ole ihan jokapäiväistä duunia, mutta nyt kun olen päässyt vauhtiin en tiedä mitään ihanampaa <3

En kuitenkaan tehdyt laineita vesilaineina kammaten, sillä epäilin josko hius kuivuu tarpeeksi nopeasti kun ei juhlapaikalla tehdyssä kampauksessa ollut käyttää kunnollista kuivainta. Päädyin tekemään laineet kihartimella rullaten ja tämän jälkeen kammalla painaen. Aikaa kampaukseen meni noin 1,5 tuntia ja meikkiin toinen samanmoinen. Vaikkakin 20 -luku silmämeikki oli käsittääkseni aika suttuinen savusilmä -meikki tein siitä pehmeämmän ja siistimmän hääversion. Väreinä silmämeikissä oli kaksi erisävyistä harmaata, musta jossa aavistus helmiäistä sekä superkylmän sävyinen hohtava beige. Huulimeikiksi ensin valittu punainen oli huulissa erivärinen kuin kuvittelin (pinkimpi johtuen huulten omasta pigmentistä). Eli huomioi aina värien käyttäytyminen omalla iholla. Huulimeikin päälle käytettiin vielä aavistuksen oranssimpi huulipuna joka toimi hyvin.
Kaikki käytetyt meikit olivat Make Up Studio ja New Cid -sarjasta. Kasvoilla käytetty New Cid Shimmer on upea kullanhohtoinen viimeistelypuuteri joka sopi tähän tyyliin loistavasti.

Hiuskoru kampauksessa on tämä. Näissä kuvissa ei ole vielä muita koruja mutta voin kertoa että aivan huikea oli muunmuassa morsiamen art deco tyylinen sormus!
 
PALJON ONNEA HÄÄPARILLE <3

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

terkuin Nina