Kuvausmeikki ja kampaus vintage tyyliin

 
Kuvasimme ihanan Johanna Hietasen kanssa lokakuun lopussa toista osaa "päivä prinsessana" kilpailusta. Tässäpä esittelyssä upean Matildan kuvausmeikki ja kampaus. Sekä meikissä että kampauksessa haettiin ylellistä vintage tyyliä joka sopi sekä kuohuvalle 20 -luvulle että glamouriin 50 -lukuun. Yksityiskohtainen niskanuttura kevyellä sivulaineella oli siis helppo valinta! Vintage meikin tavoin korostettiin huulia ja silmienrajauksia sekä ripsiä. Hieman enemmän modernia vivahdetta silmämeikki sai violinsävyisistä luomiväreistä joita käytettiin kahdessa eri tummuudessa ja kolmessa vivahteessa vaaleasta tumman ja kirkkaaseen violettiin. Violetti sopi toki korostusvärinä Matildan silmienväriin, mutta myös antamaan hieman potkua meikkisävyihin puiden keltaisia lehtiä vasten.
 
Poskille lisättiin vielä New Cid -sarjan hohdevärejä kultaa ja vaalenapunaisen sävyjä antamaan hohtoa ja lämpöä. Muut meikit ovat Make up Studion ja Grimasin meikkejä, ne ovat omia suosikkejani koska niiden pigmenttirikkaus on todella upea.
 
 
Alla Johannan fb- sivuilta nappaamani kuva Matildasta. Tämä kuva nousi heti suosikkikuvieni kärkeen. Olin aivan liikuttunut, tykkään siitä aivan valtavasti! Upea sommittelu luo todella vahvan ja luonnollisen tarinan, sekä tyttö että paikka ovat aivan lumoavat <3