Pikakampaus: iso nuttura ilman valkkia

 
Tänään en voinut vastuustaa kiusausta tarttua ikivanhaan kampauspäähäni ja tehdä hänelle pikainen juhlakampaus. Taitaa olla niin että kun on tarpeeksi paljon hommia "to do" -listalla niin niihin oikeisiin tehtäviin tarttuminen voi aina hieman vielä odottaa ;) Kampaushommat voittaa kirjanpidon minun päiväjärjestyksessäni ihan kevyesti. Tässäpä tämä juhlakampaus pikana, versio on siloittelematon, mutta kyllä tuosta varmasti idean saa. Kivasti 60´s henkinen sekä helppo ja nopea kampaus toteuttaa.
 

 
Lähtötilanne on takkuinen molla1.kampaa hiukset korkeahkolle ponnarille
2.Siisti ponnari kieputtamalla pieni hiusosio peittämään ponnarin kiinnityksen

3.Tupeeraa ponnarin PÄÄLLIPUOLI eli se yläpuoli
Se missä on päällihiukset.
 
4. Siisti tupeeraus alapuolelta. Mitä juhlavampi tilaisuus sen huolellisempi siloitus. Tässä on tehty kevyt tupeeraus ja siloitus, jonka jälkeen ponnaria lähdetään kieputtamaan isolle rullalle eteenpäin.
 


5. Kun kieputus on tehty ja osio on kiinnitetty pinneillä edestä, kampaus näyttää tältä

6. siloita ja kiinnitä kampauksen sivut. Se onnistuu helpoiten kääntämällä niitä hieman sisäänpäin.
 
7. Jos hiuslakkaa ei ole käytetty paljoa, niin kampauksen pinnan siloittaminen onnistuu vielä tässä vaiheessa vaikkapa isoa hengetöntä tai tupeerauskamman piikkejä apuna käyttäen. Lisää vielä kiiltosuihkettä, se siloittaa hyvin myös.
 

8. Koristele kampaus haluamasi tyylisellä korulla. Tässä käytetty korukampaa. Se sopii kampauksessa eteen tai taakse. Jos ajattelet hääkampaukseksi jotain tämän tyylistä, niin tähän sopii hyvin myös tiara tai tiarapanta kampauksen eteen. Huntu sopii kiinnitettäväksi kampauksen taakse. Ja loppuun vielä pakko vilauttaa mitä korupajalla on valmistumassa, nimittäin violetinharmaata sulkaa...Tämä ei siis valmis vielä, mutta olen niin innoissani noista sävyistä!
 
 
 
Ihanaa viikkoa! Varovasti liukkailla keleillä sitten.
 
terkuin Nina