2013 top 10 juhlakorua

Tässäpä vuoden 2013 suosituimpia juhlakoru ja juhlatyylejä. Kuvat eivät kuitenkaan ole suosituimmuus järjestyksessä mutta sinnepäin. Vintage/ glamour/ romantic oli ehkäpä suosituimmat avainsanat häätyyleissä. Selkeästi vaikutteita -20, -30 ja -50 luvun naisellisesta eleganssista, mikä on todella hienoa. Rustiikki/ tyttömäinen/ rentous olivat toiseksi suosituimmat avainsanat tyyliin. Ja klassiset kaunottaret kolmanneksi suosituimpia tyylejä.
 
Oma suosikkini? en osaa päättää, KAIKKI!
Entäpä Sinun? mitkä ovat sinun häätyylisi avainsanat?
Sädehtivän kauniit korukammat ja korupinnit sopivat lähes mihin tahansa kampaukseen. Kampauksista suosituin 2013 oli ehdottomasti koristeltu myös letillä tai kampaus oli kokonaan tehty lettinä. Glamour -henkinen lainekampaus on todella vahva ja upea suosikki sekin.

Rannekoru on uusi statement!  Sulkakorujen suosio oli vahva myös 2013 paras sulkakoru on tietenkin Ninka uniikkikoru :)Klassinen helmikampa, no se vaan on niin kaunis <3 Uniikkikoruna vaihtoehdot ovat lähes rajattomat.

Taipuva hiuskoru Swarovski kristallista oli uusista malleista ehdoton suosikkikoru asiakkaidemme keskuudessa, se taipuu moneen ja sopii siten mihin tahansa kampaukseen. Statement kaulakorut ovat löytäneet myös häätyyliin, upeata! Trendikkäin hiuskorun paikka 2013 oli otsalla. 20-luku henkinen rannekoru + sormus yhdistelmässä on myös ripaus etnisyyttä ja samalla se on varmasti moderni koru. Suosituimmiksi koruiksi listalle pääsee myös erilaiset pitsipannat ja pitsikammat sekä hillitymmät korusetit.

 
Torstaina katsomme tulevaan 2014 häätyyliin, tai oikeastaan luomme sitä itse. Nimittäin tulossa on ihan huikea kilpailu :)
 
Onnellista Uutta Vuotta vielä kaikille!
 
terkuin Nina
 
 
Kuvat: Ninka, Googlen kuvahaku ja  Johanna Hietanen photography