Pitsinen hiuskorupanta kevätmorsiamelle


Jatketaan pitsisien hiuskoristeiden parissa kun nyt ollaan vauhtiin päästy. Tänään noutoa odottaa pitsinen hiuskorupanta kevätmorsiamelle. Hiuskorun suunnittelua aloitettiin hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Morsiammelle hiuskoriste on tärkeä osa häälookia jo hänen ammatistaankin johtuen ja jaoimme ymmärrettävästi innostuksen siitä fiilistellessä :)

Kovin tarkkoja rajauksia työhön ei tullut vaan sain aikalailla vapaat kädet; saa olla kukkaa, strassia, helmeä ja korua voi käyttää kummalla puolella kampausta tahansa. Kampaus nimittäin tulee olemaan kiharainen ja ainakin suurimmaksi osaksi auki.  Sain kuvia ihanasta morsiamesta, puvusta ja tyyliin tulevasta rannekorusta. Puku on kaunis ja siihen pystyi kuvittelemaan useammankin tyylisen hiuskoristeen asusteeksi.

Esittämistäni vaihtoehdoista morsian valitsi tämän upean pitsisen kukkapannan joka on ihanasti boheemi, siron elegantti mutta näyttävä hiuskoriste. Sopii käytettäksi kummalla puolella kampausta tahansa, mutta muotoutuu kampaukseen vähän erilailla puolesta riippuen.


Tässä hiuskoristeessa oli tärkeää sirous, näyttävyys ja persoonallisuus 


Nyt tiiviisti messuhommien pariin. Kasseista kun ei vielä ole tietoakaan mutta messukortit pitäisi olla täällä jo huomenna, jee :)


Iloisin terveisin Nina