Romanttinen pitsikampa

En yleensä postaa tilaustöistä ennen kuin ne ovat toimitettu, mutta koska Häämessut lähestyvät eikä minulla ole kovin montaa pitsistä korua omista töistäni mallikappaleeksi (kovin positiivinen ongelma tosin, kaikki on mennyt mitä olen tehnyt), teen nyt siis poikkeuksen.
 
Sain postia aivan ihanalta morsiamelta viime vuoden lopulla koskien tilaustyönä toteutettavaa pitsikorua. Morsiamen toiveissa oli hunnun kanssa sopiva pitsinen hiuskoru joka sopisi hänen kauniiseen pitsipukuun. Häät ovat tyyliltään maalaisromanttiset ja korun toivottiin olevan rento, romanttinen ja korussa saisi olla hieman blingiä kruunaamaan kampauksen. Korun lähtökohdaksi otin morsiamen sirot korvakorut joiden muotoa on toistettu hiuskorun kristalleissa.
 
Morsiamen lähettämät kampausinspiraatiokuvat tässä. Näistä näkee miten pitsikorua toivottiin kampauksessa vaihtoehtoisesti käytettävän sekä kampauksen tyyli, muoto ja isot yksityiskohdat joita kampauksessa toivotaan olevan.
 
 
 
Ja tässä valmis koru

 
Korua voi käyttää kampauksessa missä kohdassa tahansa ja vaihtoehtoisesti niin että kampa on ylösalaisin tai eteenpäin, mutta voi olla myös alaspäin kuten "yleensä". Pitsi on kevyttä eikä voimakkaasti pohjakäsiteltyä jotta se mukautuu päänmuodon ja kampauksen mukaan. Nyt vaan molemmat, minä ja morsian jännitetään että koru saapuu perille ja sovittelu voi alkaa, jipii :)
 
 

terkuin Nina
Nina/NinkaNinka hiuskorut