VALITSE VOITTAJA!


Voi apua mitä oon tehnyt :) niin paljon hienoja hiuskoriste-suunnitelmia että haluan tietysti toteuttaa ne kaikki ja toisaalta jännitän miten onnistun löytämään toimivan toteutuksen idean ytimeen. Yllä työn kuvakollaasi, alla työn numero ja teema (jonka olen itse kuvauksesta poiminut ja tiivistänyt muutamaan kuvaavaan sanaan) sekä pieni katkelma morsiamen lähettämästä kertomuksesta.  

Päätä Sinä mikä työ toteutetaan, 
eli anna sille äänesi kommentti -kenttään kommentoimalla työn numero. Ja toki voit myös perustella valintasi, mutta se ei ole välttämätöntä.
Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 50,- lahjakortti www.ninka.fi verkkokauppaan!


Äänestys alkaa täällä blogissa ja myöhemmin myös facebookissa. Eli tykkäykset ja kommentit lasketaan yhteen ja eniten suosiota saanut työ toteutetaan Ninkan pajalla. 
IIIIIKS äänestys alkaa NYT ja päättyy 25.2.Numero 1 The Great Gatsby -tyylinen upean näyttävä hiuskoriste 

 vintage glamouria. 
Ajatuksena olisi pantamainen, silkkinauhoilla kiinnitettävä jossa olisi 
"timantteja" ja helmiä. Se isoin koru osuus tulisi enemmän toiselle 
puolelle kuin keskelle päätä ja se saisi olla epäsymmetrinen. siitä 
saisi roikkua kaarena muutama timantti tai helmiketju. Väriltään koru 
saisi olla off white ja hopea.Numero 2 Rock and Rebel -50´ tyylinen hiuskoriste birdcage hunnulla

Hiuksiini haluaisin hunnullisen korun. Tällöin hunnun saisi otettua pois vihkimisen jälkeen, mutta ei tarvitsisi korua irrotella hiuksista.  Oikean ylälaidan birdcage-huntu on malliltaan juuri sellainen kuin toivoisin. 
Jos mahdollista niin huntu olisi "leopardi-kuvioista" pitsiä, jos sellaista on olemassa. Tästä esimerkki oikealla keskellä. Koruksi haluaisin pääskysen. Vasemmassa yläkulmassa hiustyyliä + hiusväriä, keskellä ylhäällä kampausta ja vasemmalla alhaalla meikkityyliä. Keskellä ja keskellä alhaalla häidemme teemaa johon kuuluu moottoripyörät, kellohelmat ja 50-luvun rock'n'roll!Numero 3 Romanttinen glamour -koru jossa ripaus boheemia luxusta

"Unelmieni hiuskoru saa inspiraationsa hääpukuni upeasta koristelusta, jossa on pitsiä, helmiä ja swarovski kristalleja. Hiuskorun pohja voisi olla kevyttä pitsiä, jossa on esimerkiksi kukkakuviointia. Pitsin päälle olisi tehty muutama erikokoinen ivoryn sävyinen silkkikukka, jonka keskusta on koristeltu muutamalla pienellä makeanveden helmellä ja swarowskikristalleilla. Korun juju olisi silkkikukissa riippuvissa helminauhoissa, jotka laskeutuisivat kauniisti kampauksen päälle. Helminauhoja voisi olla kolme kappaletta, hieman limittäin ja erimittaisina lenkkeinä."Numero 4 Pitsiä ja kultaa -Vintage tyylinen nostalgiaa henkivä mutta samalla modernin elegantti koru

"Olen suunnitellut itselleni huoletonta ja ikään kuin huolittelematonta kampausta, jonka kruununa näkisin tuollaisen alarivissä näkyvän suuren pitsikoristeen. Koriste saisi olla muodoltaan vaihteleva, epäsymmetrinen ja se sijoittuisi kuvan osoittamalla tavalla takaraivolle ja niskaan. Tyyliltään se voisi olla juuri kullansävyinen ja sisältää erilaisia pieniä yksityiskohtia, helmiä ja kerrostettua pitsiä. Myös pitsinen tai kankainen kukka voisi olla mahdollinen lisä koristeeseen. Oikean yläkulmanhiuskoristeessa on kauniita, kultaisia koruketjuja, jollaisia voisin kuvitella myös osaksi omaa häätyyliäni." 

Numero 5 Vintage -tyylinen birdcage ripauksella klassista eleetöntä ja raikasta eleganssia 

"Kuten monet muutkin morsiamet, olen ihastunut vintagetyyliin. Rakastan pitsiä, helmiä ja timantteja, mutta toisaalta yksinkertaisuus, koruttomuus ja luonnollisuus viehättävät. Olen yrittänyt löytää pitsipukuuni sopivaa birdcage huntua, jossa olisi sitä jotakin, muttei veisi kuitenkaan kaikkea huomiota. Tähän mennessä minua ei ole onnistanut; löytämäni birdcage hunnut ovat joko olleet liian simppeleitä pelkällä verkolla, tai vaihtoehtoisesti makuuni aivan liian näyttäviä suurilla verkoilla tai massiivisilla höyhenillä/"timanteilla".


Kiitos kaikille osallistuneille. 
Kaikki olivat upeita mutta vain viisi oli maksimi ottaa äänestykseen.

Apuaa mua jännittää varmaan vähintään yhtäpaljon kuin äänestyksessä olevia...

Ja sitten kaikki äänestämään, kiitos!

terv. Nina


EDIT Anonyymit osallistujat jättäkää please yhteystieto jotta olette mukana arvonnassa, kiitos!