Sulkakoru kammalla & vanhojen kampaus


Kuvissa kaksi erilaista sulkakorua kammalla. Nämä ovat saaneet inspiraationsa aiemmin tilaustyönä tekemästäni hiuskorusta joka löytyy täältä blogista. Ihana tulevan kesän morsian otti minuun yhteyttä ja tiedusteli mahdollisuutta samantyylisen hiuskorun valmistamiseksi. Koru tulee rennon nutturakampauksen taakse toiselle sivulle ja sain kampaus -ja pukukuvia suunnittelun pohjaksi. Tässäpä kaksi vaihtoehtoa jotka morsiamelle tein. Toinen menee kampauksen myötäisesti ja toinen on reippaasti enemmän sulkamainen sekä enemmän kimallusta ja helmiä koristeena.

Tämä jossa on enemmän kimallusta ja helmiä valikoitui The hiuskoruksi ja tämä toinen löytyy myynnissä täältä  (Siinä on käytetty todella laadukkaita aitoja helmiä sekä swarovski kristalleja. jos haluaa että sulkakoru menee ns. nutturan myötäisesti voi tätä korua käyttää kampa ylö/eteenpäin.)

Ihanan viestin sain morsiamelta tällä viikolla 
" Hiuskoru on saapunut ja olen sitä jo muutamaan otteeseen sovitellutkin,olen enemmän kuin tyytyväinen!<3 Kiitos,koru on aivan ihana ja juuri sellainen kuin halusinkin!!<3"

Ihan parasta että koruistani on iloa, ne vastaavat toiveita ja saavat olla pieni mutta tärkeä yksityiskohta upeana päivänä, kiitos <3 


Kaivelinpas vihdoin myös kuva-arkistoani ja tälläiset kuvat löytyivät vanhojen tanssikampauksesta :)
Kampaus on toispuoleinen nutturakampaus nyörityksellä.
Koska kampauksen oli tarkoistus kestää (vähintään) kaksi päivää, pakkasin juhlijalle hiusverkon mukaan jota oli tarkoitus käyttää yönajan jotta kampaus ei pääse sotkeentumaan.Aurinkoisin kevätterveisin 

Nina