Pitsiperhosia ja kuulumisiaIhanan lämpien päivien jälkeen tuntuu vähän tympeältä vetää villapaitaa päälle..no tämä on tätä kesän tuloa, kyllä kohta saadaan nauttia taas upean lämpimistä päivistä (päivistä jolloin lapsia ei tarvitse pukea niin paljon -silloin huudan hurraa!)

Korupajalla on ollut kiirettä eikä blogille ole ollut juuri aikaa. Olen tehnyt paljon uusia ja vähän kokeileviakin juttuja. Nyt on niiden testaus menossa käytännössä ja testeistä eteenpäin siirtyneet pitäisi saada kuvattua. Huomenna olen kuvausmatkalla jonne matkaa on yhteen suuntaan jo kiitettävät 300 km, jotta kannattaa varmaan muistaa ottaa kaikki kerralla mukaan tälläkertaa.. Tänään siis pakkauspäivä! Tulossa on vauhdikkaat kuvaukset ja mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea keksitäänkään!


TriLogia saa jatkossa entistä enemmän yksityiskohtia kun mallistoon tulee myös kenkäklipsit, sukkanauhat ja vyöt.

TriLogiaan on myös suunnitteilla upeita uutuuksia mutta jos et vielä ole tutustunut vanhoihin niin käy kurkkaamassa täältä! TriLogian suunnittelu on todella hauskaa sillä siinä yhdistyy näyttävyys, käytännöllisyys ja kestävät ratkaisut. Monta näkökulmaa siis huomioitavana!

TriLogia sai viime viikolla huomiota myös paikallisessa Ykkös-Lohja -lehdessä.
Lisää juttuja TriLogiasta voi kurkata Häät.fi
sekä Meidän Häät -sivustolta
Blogeista TriLogiasta löytyy juttua täältä -Pieniä hääunelmia


Ihanaa loppuviikkoa <3

terkuin Nina