Hääkampaus ja kampaus morsiusneidolle

 Supersuloisen morsiusneidon kampaukseksi tein rennon kiharakampauksen. Kampaus on tehty ilman suurempia pohjatöitä ponnaripohjalle ja kiharat on koottu ympyrävalkin päälle rennosti. Kampauksen päälliosan muodostavat rennot kieputukset tekevät lisää liikettä kampauksen kokonaisuuteen.

 Ja sitten Morsiamen kampaus pitkään ja käsittelemättömään vaaleaan hiukseen on ihanan klassinen sileä nutturakampaus. Kampaus on rakennettu ponnaripohjalle kasavalkin kera. Tämä on yksi tähän astisista suosikeista tekemistäni kampauksista. Muodot, pinta ja yksityiskohdat olivat kohdallaan: kampauksen toisella puolella on koristeena tekemäni pieni uniikkikampa helmista ja kristallirondelleista. Kaikki oli niin eleganttia ja klassisen kaunista yhdistettynä ihan mahtavaan pitsipukuun, toimii <3
Kyllä Suomen kesä on upea! Huh hellettä vaan täältä korupajalta...innostuimme tekemään konttorin muuttoa ja tämähän on just loistava sää sellaisen urakan tekemiseen ;) Vastapainoksi ollaan poikien kanssa toki oltu uimarannallakin ahkerasti. Ollaan tykästytty Kisakallion rantaan ja siellä on myös mukava Rantamakasiini. Mietin että minkälainen paikka se olisi järjestää juhlia. Onko kellään kokemusta? Lohjalla on aivan liian vähän juhlapaikkoja n. 100 henkilön juhlille. Tämä voisi olla yksi kiva vaihtoehto, ruoka ainakin oli oikein hyvää.


Lähipäivinä tulossa kuvia hääkampauksesta tummaan hiukseen jonka tein muutama viikko sitten.

Helleterkuin 

Nina