Rento niskanuttura vaaleaan hiukseen

Tässäpä yksi kesän suosikkikampauksistani jonka toteutin aivan ihastuttavalle morsiamelle vaaleaan hiukseen. Vaaleassa hiuksessa yksityiskohdat näkyvät hyvin joten niitä on mukava näperrellä.
Kampauksen kruunasi tekemäni pieni uniikkikorukampa makeanvedenhelmistä. Korussa ei ole mitään kimallusta, vaan sen juju on muodossa ja muodon tekevissä erikokoisissa lähes pisaranmuotoisissa helmissä. Kokonaisuus oli täydellinen selkeälinjaisen ja upeasti laskeutuvan puvun kanssa jossa oli kauniit pitsiyksityiskohdat yläosassa. Lisäksi tuli vielä pisaranmuotoiset helmikorvakorut joita ei kuitenkaan näissä kuvissa ole.

Kampauksen teknisistä yksityiskohdista kiinnostuneille kerrottakoon että kampaus on rakennettu pyöreän nutturavalkin ympärille joka on kiinnitetty ponnaripohjaan. Lähes kaikki yksityiskohdat ja pinnit on kiinnitetty valkkiin koska koekampauksessa pinnit aiheuttivat päänsärkyä. Tämä on muuten hyvä huomioida päänsärkyherkillä asiakkailla. Vaikka pinnit eivät olekaan kiinni kampauksen pohjassa, kampauksesta tulee kuitenkin tukeva koska valkki on kiinnitetty ponnariin. Pohjatuotteena on Keunen kiharavoide joka siloitti hiuksen pinnan hienosti ja viimeistelytuotteena ghd:n voimakas hiuskiinne ehkäisemään ulkoisen kosteuden vaikutusta kampaukseen. Yleensäkin mitä voimakkaampi hiuslakka, sen voimakkaampi kosteussuoja eli välttämättä erillistä kosteussuojaa hiuksen pinnalle ei tarvita vaan voimakkaat kalvonmuodostajat kyllä huolehtivat siitä.Paljon Onnea tuoreelle hääparille ja ihanaa syksyä upealle morsiamelle <3

Hyvää viikonloppua kaikille :)

terv. Nina