Kukkia ja helmiä

Heippa!

Korupajalla on tehty työtä päivät ja pari yötä..valmistaudumme nimittäin tuleviin kuvauksiin ja olen niistä hurjan innoissani! Mutta niistä lisää myöhemmin :)

Muistakaa vuoden hääblogi äänestys täällä !
Minä en odota voittavani, sen sijaan jännitän kuka niistä kaikista ihanista ja inspiroivista hääblogeista  joita morsiamet pitävät, vie voiton tänä vuonna. Onneksi äänestää saa vaikka jokapäivä joten voin äänestää kaikkia suosikkejani ainakin kerran!

Hääblogiäänestykseen liittyykin sopivasti tulevan messukauden seuraavat tapahtumat, eli 14.2. Love Me Do -häätapahtuma Turussa. Ninka on siellä myös! 

Sitä ennen on Tampereen Häämessut Tampere -talolla 7-8.2. Ja sieltä minut löytää Trilogian osastolta  koruineni kaikkineni ;) toivottavasti nähdään!


Kuva&korut Ninka.fi 


Silkkikukka innostukseni on saanut vakavia piirteitä...niistä syntyy kokoajan jotain uutta korua ja hattua. Hauskaa! Ja hurmaavan romanttista, tai ihanan dramaattista <3
Kuva &Korut Ninka.fi

Hiuskoriste kilpailuun tulvii toinen toistaan ihanampia korusuunnitelmia <3  Ihan huikeita! Muista laittaa omasi tulemaan myös. Äänestys alkaa helmikuun alussa joten korusuunnitelmat pitäisi olla perillä 31.1. mennessä. Aina kannattaa osallistua!

Ihanaa viikonloppua <3

terv. Nina


Nina/NinkaNinka hiuskorut