Suunnittele oma hiuskorusi


Aloitamme vuoden 2015 tuttuun tapaan huikealla kilpailulla. Kilpailun aiheena on hiuskoristeet 2015 ja oman hiuskoristeen suunnittelu! Voittajan hiuskoriste toteutetaan Ninkan toimesta. 

Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä blogissa ja facebookissa. Äänestykseen  valitaan kolmesta viiteen parasta korusuunnitelmaa.
KILPAILUOHJEET

Kerää inspiraatiokollaasi häätyylisi ( tai muusta trendikkäästä/juhlavasta ) hiuskoristeesta. Se voi olla myös jotain ihan muuta kuin hiuskoristeita, esim puku, värejä, materiaaleja, valmiita koruja ja hiuskoristeita sekä kampaus. Kuvien määrää ei ole mitenkään rajoitettu.

Lisäksi kuvaile korusi tyyliä ja toiveitasi mahdollisimman hyvin ja perustele miksi kyseinen koru on voittajasuunnitelma. Voit myös kertoa hieman itsestäsi ja hääsuunnitelmistasi (tai muu juhla/tai käyttö johon koru on tulossa), se olisi mukavaa. Korusuunnitelma ei siis tarvitse olla yksi valmis kuva vaan yhdistelmä ispiraatiota ja kokoelma halutusta tyylistä. Suunnitelman pohjalta teen voittajalle ehdotelman toteutuksesta ja voittaja saa valmiin korun omakseen.

Ainut rajoitus on että koru ei saa olla kopio jo valmistetusta korusta. Toki voit käyttää jotain valmista korua suunnitelman pohjana inspiraatiokuvissa kun perustelet mikä kuvassa mielestäsi on hyvää ja mitä elementtejä siitä toivoisit omaan koruusi. Kilpailun tarkoitus on luoda jotain täysin uutta ja myös suunnitelman persoonallisuus ja toteutettavuus otetaan huomioon. 

Kilpailuun voi osallistua tammikuun ajan, minkä jälkeen valitaan kolmesta viiteen työtä äänestykseen. 

Olisi ihan mahtavaa jos jakaisitte tietoa kilpailusta blogeissa ja fb-ssä jotta mahdollisimman moni voisi siihen osallistua, kiitos. 


Korusuunnitelmat kilpailuun tulee lähettään 31.1 mennessä juhla(at)ninka.fi

Onnea kilpailuun!

Ps. Viime vuonna sain ihan huikean upeita kilpailutöitä ja voittajan valinta oli tosi tiukka ja jännittävä äänestyskilpailu!  Edellisen vuoden kilpailutöihin voi tutustua täällä:
terkuin Nina