Valkoinen Kreivitär - täyden palvelun juhlapukuliikeSaan usein kysymyksiä missä Ninkan koruihin voi tutustua, onko meillä jälleenmyyjiä nettikaupan lisäksi ? Kyllä ! Ninkan korujen jälleenmyyjinä toimivat alan parhaimmat ammattilaiset! 

Valkoinen Kreivitär on Porvoon keskustassa sijaitseva täyden palvelun juhlapukuliike, joka jatkaa edellisen yrittäjän jalanjäljissä ihanassa morsiuspukujen, pitsin ja glamourin maailmassa. Valkoisesta Kreivittärestä löytyy myös pieni ja vaihtuva valikoima Ninkan koruja.

Liikkeen takana on kaksi Johannaa, jotka molemmat ovat pitkän linjan ompelijoita ja vaatesuunnittelijoita. Ensimmäiset vuodet ovat menneet lähinnä uuden alan omaksumiseen ja juhlapukutrendien seuraamiseen, mutta nyt on tullut aika näyttää kyntensä myös omien mallistojen suunnittelussa ja liikkeen viemisessä omaan suuntaan unohtamatta perusajatusta, joka oli tarjota kaikki mahdollinen juhlapukeutumiseen Porvoosta kerralla.

Liikkeessä on kaiken aikaa sovitettavana kymmeniä morsiuspukuja, juhlamekkoja kesäjuhliin, sekä upeita tanssiaispukuja suurempiin tilaisuuksiin. Lisäksi tarjottavana on tyylikkäät miesten vuokrapuvut sekä tilausmallisto niiden täydentäjänä. Eikä asusteita ja kenkiä ole unohdettu.

Helpoksi puvun oston tekee se, että korjaussovitus voidaan tehdä samalla kertaa, sillä kaikki henkilökunnastamme ovat taitavia ompelijoita ja tekevät työt itse paikan päällä. Erillisiä ajanvarauksia ompelijalle ei siis tarvita ja työn hinta kerrotaan valmiiksi. Ateljeemme myös valmistaa tilaustyöt, joita olemme tehneet maskottipuvuista Linnan juhliin asti, kertoo toinen liikkeen omistajista Johanna Pohjanmies joka myös suunnittelee omaa upeaa Helmiä design mallistoa.


Helmiä - on Johanna Pohjanmiehen oma design pukumallisto joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa

Pukukuvat Oscar Lindell
Helmiä - on Johanna Pohjanmiehen oma design pukumallisto joka suunnitellaan ja valmistetaan  Suomessa


Vitriinissä kimaltavat upeasti myös Ninkan korutTuttavani hankki viime kesänä pukunsa Valkoisesta Kreivittärestä eikä olisi voinut olla tyytyväisempi- kysyessäni Jennan mielipidettä palvelusta sain vastaukseksi seuraavaa - 

Kyllä, mun puku oli Porvoon Valkoisesta kreivittärestä ja pakko sanoa että palvelu oli ensiluokkaista. Hyvin asiantunteva henkilökunta ja kaikki järjestyi hyvin joustavasti. Sovitukset ja korjaukset toimi sovitusti ja he olivat aidosti kiinnostuneita asiakkaistaan. Voin ehdottomasti lämpimästi suositella Valkoista kreivitärtä jos tarvetta puvun muokkaukseen tai muun juhlapuvun hankintaan.

Ja se puku - näin kuvia - se oli todella upea <3Mannerheiminkatu 1,
06100 Porvoo
puh 020 759 7760