Syksyiset kuvaukset Josefiinan aitassa

Tällä viikolla teimme syksyisiä koru - ja vaatekuvia Josefiinan aitalla. Teemana oli rustiikki vintage joten paikka sopi tarkoitukseen paremmin kuin hyvin! Päiväksi sattui iloksemme kaunis ja aurinkoisen lämmin päivä, joten kuvauksissa oli todella mukavaa. Syksyisen valon "läikikkyys" matalalla paistavan auringon varjoista johtuen aiheutti minulle kuvaajana välillä päänvaivaa, mutta toisaalta valon väri ja syksyn sävyt inspiroivat valtavasti. Tästä päivästä riittää paljon tarinaa, joten jaan sen useammalle postaukselle :)

 Josefiinan aitta on suloinen ja persoonallinen sekatavarakauppa Lohjan Kirkniemessä. Kaupalla on pitkät perinteet ja upeaa että niitä on kunnioitettu myös nykyistä kauppaa tehdessä. Josefiinan aitan valikoimasta löytyvät ihanat pellava vaatteet, lämpöisen pehmeät Casmir huivit sekä vanhoja vintage aarteita. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen puoti kaikille persoonallisuutta ja vintagea arvostaville! 

Josefiinan aitasta löysin omaan käyttöön kuvausrekvisiitaksi kaksi vintage matkalaukkua joita olen etsinyt jo pitkään. Vaatteista aika moni malli jäi himotuttamaan ja varmaan täytyy suunnata ostoksille taas jonain viikonloppuna. Ihanaa että vaatteissa oli isojakin kokoja ja todella kauniita ja käytännöllisiä malleja myös muodokkaammille.

Oli mahtavaa saada sovitella Ninkan hiuskoruja kuvaukseen muuhunkin kuin juhlapukuun, sillä meilla on monia malleja jotka sopivat hyvin piristämään arki pukeutumista. Uutena uniikkeja rannekoruja jotka toimivat hyvin arkeen ja juhlaan.

Ja jotain häihin sopivaa löytyi myös helposti :) Ihanan lämpimät ja pehmoiset casmir huivit ja bolerot sopivat loistavasti syksy-tai talvimorsiamelle <3

Michaelan meikki tehtiin Beauty is Life tuotteilla. Seuraavassa postauksessa lisää miten meikki tehtiin :)

Keshihelmi korvakorut, tulossa uusia malleja

Ihanat pellava vaatteet löytyvät monissa väreissä. Myös isoja kokoja!



Ninkan uniikkikoruista herkän suloiset silkkikukat sopivat hyvin pehmeiden Casmir huivien ja shaalien kanssa

Ps. Josefiinan Aitta on mukana tänään alkavilla I Love Me -messuilla Helsingissä osastolla 3 A24
Suosittelen tutustumaan valikoimaan, se on ihana!


terv. Nina