Hurraa huutoja ja riemun kiljahduksia

Just nyt tekee mieli heittää volttia ja huutaa hurraataa koko sielun kyllyydestä! Jaa miks varten? Niin paljon upeita asioita sattunut että vaikea pysyä nahoissaan. Mistäs aloittais...?

Itsenäisyyspäivää vietettiin tunnelmallisesti Mummini pyöreitä syntymäpäiviä juhlien. Tilaisuus oli mukava ja oli mahtavaa kuulla mummini lukevan muistelmiaan evakkoajoista. Niitä ei pystynyt kuivin silmin kuulemaan. Olo oli todella juhlallinen ja kiitollinen <3

Saavuimme juhlista juuri parahiksi katsomaan Linnan juhlia kun ihana kirjailija Siri Kolu saapui kättelyyn näyttävässä Ninkan hiuskoristeessa! Tällä kertaa löysin kuvankin Iltalehden netistä. Ihana Siri! Kiitos kotimaisen työn tukemisesta <3Maanantaina julkistettiin Vuoden hääyritys - äänestyksen tulokset kategoriassa Juhlapukeutuminen. Ninka oli upeasti top 10 joukossa nro 8! Pidän tätä hitsin kovana suorituksena ottaen huomioon että muut olivat hääpukuliikkeitä ja pukusuunnittelijoita. Kiitos paljon kaikille äänestäneille. Tämä tuntuu mahtavalta <3

Erityisen iloinen olen Fitting Roomin pronssi sijoituksesta. Liike on ollut olemassa vasta muutaman vuoden mutta upean Auroran luotsaamana yltänyt parhaiden hääyritysten joukkoon kirkkaasti! Onnea  Fitting Room sekä muut voittajat! Voiton vei ansaitusti Niinatar. Hopeaa Glamour Lahdesta. Onnea!
Ja vielä.... Tämä pikkuinen blogini on mukana Vuoden Hääblogi äänestyksessä  - kaupallisten blogien sarjassa. Huikeaa!  Jos vielä jaksat äänestää, tai jos jaksat vieläpä äänestää joka päivä :D niin olen supersuper onnellinen!

http://www.lovemedo.fi/artikkelit/vuoden-haablogit-2016
Kiitos tähän astisesta matkasta Ninkan ja Juhlakampaus- blogin seurassa. Olette rakkaita <3

terv. Nina